28 octombrie, 2020
ad

Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  ITIC

  „Şcoala e sigură
  … Dumitru Tudosoiu a explicat că avizul nu poate fi obţinut din pricina unei uşi neconforme (nu respectă noile reglementări) şi că aceasta nu poate fi înlocuită întrucât timp de cinci ani nu se poate interveni asupra obiectivelor construite cu bani de la UE.”
  Aşa se întâmplă când locul inginerului este luat de un individ care o are mai mult cu alergatul decât cu tehnica. Nu degeaba se spune că fuga este ruşionoasă dar este sănătoasă. Din păcate este sănătoasă pentru şef, că pentru copiii în acest caz este dăunătoare.
  Pe deasupra domnule şef de Inspectorat nu cunoşti care este diferenţa dintre AVIZ şi AUTORIZAŢIE şi în mare parte induci în eroare publicul.
  Deci privitor la „… Dumitru Tudosoiu a explicat că avizul nu poate fi obţinut din pricina unei uşi neconforme „, trebuie precizat că:
  – AVIZUL se obţine înainte de începerea lucrărilor de construcţii
  – AUTORIZAŢIA se obţine după realizarea lucrărilor şi constă inclusiv în verificarea îndeplinirii condiţiilor din AVIZ.
  Din păcate, la conducerea instituţiilor din Argeş ne confruntăm tot mai des cu un analfabetism funcţional.
  Poate domnule Golescu, ar fi fost bine să faceţi o masă rotundă cu tema „Parandărătul şi sifonarea banului din educaţie”, sunt sigur că domnul Şef de inspectorat este mai priceput în acest domeniul decât cel referitor la avize şi autorizaţii PSI
  Practic, toţi şefii de instituţii, inclusiv cel de la educaţie, cunosc a „ceti”, dar nu înţeleg nimic.
  Domnule şef de instituţie nu are rost să intrăm în discuţii, normativele pe care trebuie să le respecte clădirile publice sunt prevăzute în normativele europene, care nu au fost inventate degeaba, ci doar pentru siguranţa publicului.
  Partea aceea cu multe zerouri consumate pentru binele poporului, te rog să mai tai din ele. Ele există, dar se regăsesc în altă parte şi anume în buzunarele Sistemului Mafiot (numai în educaţie se scurg sub diverse forme de parandărăt, peste 50% din sume).

  Reply
 2. 2

  Marilena

  Bani europeni + nerespectare norme europene= INFRACTIUNE
  , cu consecinţa returnării fondurilor europene
  Şeful I.S.J. comunică public, că s- au folosit bani europeni, cu încălcarea normativelor în vigoare, cu rezultat clădiriile construite funcţionează în ilegalitate punând în pericol viaţa copiilor, dar nu face nimic pentru sesizarea Direcţiei Naţionale Anticorupţie .
  Poate, cu ocazia aceasta D.N.A.ul se autosesizează şi vom avea un interviu adevărat.

  Reply
 3. 3

  Mihai

  De curând dl. Manu a fost la Şcoala Căteasca şi a lăudat magementul cu bani europeni.
  Ce a uitat dumnealui să spună este că, construcţia şcolii începută în 2008 cu fonduri europene, a fost într- o totală ilegalitate, nerespectându- se legislaţia şi normele în vigoare.
  Construcţia a început în 2008 fără AVIZ la incendiu.
  Construcţia a fost dată în folosinţă în 2012 fără să fie terminată şi fără să aibă AUTORIZATIE la incendiu, punându- se în pericol viaţa educabililor şi a angajaţilor.
  Pentru faptul că s- au cheltuit fonduri europene fără să se respecte legislaţia în vigoare, atât individul Manu cât mai ales capul de la ISJ Arges trebuiau să sesizeze organele abilitate ale statului.
  Dar, pe de altă parte, nu este normal ca indivizii să sesizeze organele abilitate, că ar rămâne partidul fără bani şi nici cei implicaţi nu ar mai avea cu ce să meargă în ţări străine la cucu- bau.
  Visul oricărui politician de Argeş, schimbăm legea, luăm doar banii de la Uniunea Europeană şi să fim scutiţi a justifica cum i- am cheltuit.

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Multi profesori?Si atunci cum este posibil ca la Sc Ion Pillat sa lipseasca profesorul de matematica la 10 zile de la inceperea sxolii?(cel din anii anteriori s-a pensiona)LA CLASA A-8-A NU ESTE PROFESOR DE MATEMATICA!!!!!

  Reply
  1. 4.1

   Ileana

   Răspunsul este simplu: „Reclama este sufletul comerţului.”
   Şi posturile din învăţământ sunt o marfă care se poate comercializa pe un preţ mai mic sau mai mare.
   Dacă facem reclamă că sunt multe cadre didactice şi posturi puţine, principiul cerere şi ofertă duce la creşterea şpăgii.
   Cine are interesul ca preţul să crească?
   Singurii care câştigă din această reclamă sunt comercianţii de posturi, care nu se regăsesc în altă parte decât la I.S.J. şi pe la emisiuni precum cea pe care aţi redat- o dvs.
   Probabil că dl Golescu nici nu şi- a dat seama de reclama gratuită pe care o face altora.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.