Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Puiu

  Faptul că PSD-ul a câştigat actualele alegeri , nu se datorează în niciun caz campaniei electorale pe care dumneavoastră credeţi că a făcut-o cu mult talent. Reuşita lor nu constă în felul cum s-au îmbrăcat, ce mesaje au transmis sau felul în care au comunicat cu electoratul. Noi ,alegătorii nu ne mai uităm demult la aceste lucruri. Pentru noi a contat foarte mult ce au făcut cât au fost la guvernare. Mai puţin contează dacă ai „faţă „sau „carismă”. Foarte mult contează dacă ai ceva iubire pentru aproapele tău, care prin votul lui îţi dă puterea, dacă ai cuvânt şi te ţii de promisiunile făcute, dacă ai caracter…Ce vă determină să-l elogiaţi atâta pe noul primar şi de ce nu faceţi o rubrică de previziuni în acest ziar? Sper ca acest comentariu să treacă de cenzură!

  Reply
  1. 1.1

   nicolae badiu

   Nu trece. Nu ma refer la cenzura ci la faptul ca nu trece neobservat. Ba sa va spun ca nu ne intelegem deloc de aceasta data! Ori m-ati citit pe diagonala, ori pe sarite…ori ceva de genul…Cat despre realizări…si votul dat potrivit cu realizările…sper ca e doar o gluma.

   Reply
   1. 1.1.1

    nicolae badiu

    Daca ati vrut sa persiflati cumva, ceva, cu propunerea de rubrica de previziuni, nu vad sensul, nu vad rostul, nu inteleg. Nu trebuie sa fim mereu de aceeasi parere. Daca ceva v-a zgandarit, pana la urma e de bine…Acesta e unul din rostul unei scrieri gazetaresti.

    Reply
 2. 2

  Puiu

  Aştept cu atâta nerăbdare să citesc articolele dumneavoastră, că-mi este imposibil să citesc pe diagonală sau pe sărite. Credeţi că mi-ar fi uşor să-l persiflez pe omul pe care îl respect şi îl admir pentru tot ce a făcut până acum pentru noi cititorii? Vă asigur de tot respectul şi încerc să nu vă mai enervez cu comentariile mele!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023