25 februarie, 2021

Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  ionut

  nu cred nimic ..taximetriistul lucra avea taxiu si isi castiga painea ….cred ca daca ati lua interviu in campulung celor care il cunoaste pe taximetrist si care sunt foarte multi .nimeni nu ar crede ceeea ce scrieti voi toti il stie de baiat bun care a crescut fara tata si care sa zbatut sasi castige painea…dar exista uni ca dv si tot ce puteti face e sal ditrugeti viata…dar si dumneavoastra aveti copii si dumnezeu nu doarme

  Reply
 2. 2

  vasi

  Cu siguranta ar trebui sa va informati mai bine si a ti avea ce sa publicati cu adevarat..nu exista ca taximetristul sa aiba vreo implicare atata timp cat el muncea zi si noapte ptr a si castiga painea. ..a ti putea sa aflati totusi ptr ce il tin in arest…ca nimeni nu crede ca el are vrea vina….va place sa scrieti orice doar ptr a va vinde ziarul….

  Reply
 3. 3

  vasi

  Cu siguranta ar trebui sa va informati mai bine si a ti avea ce sa publicati cu adevarat..nu exista ca taximetristul sa aiba vreo implicare atata timp cat el muncea zi si noapte ptr a si castiga painea. ..a ti putea sa aflati totusi ptr ce il tin in arest…ca nimeni nu crede ca el are vrea vina….va place sa scrieti orice doar ptr a va vinde ziarul……..

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.