2 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  „Noi am vrea ca plata acestor ajutoare sociale să nu fie lăsată doar în sarcina primăriilor. Nu au fonduri suficiente…Practic, îi condamnă la moarte pe aceşti oameni”, a sintetizat , justificat,”obiectul” protestului un participant la acțiunea din fața Prefecturii.
  Neîncrederea oamenilor vine din experiența lor amară, de multe ori tragică de-a dreptul, cu…”practicile” funcționarilor care, în ansamblul lor, alcătuiesc ceea ce noi toți numim „Primărie”! Guvernul ştie bine ce „se întâmpă” în realitate , dar în mod cinic ,în cazul de față, chiar inuman, preferă să se derobeze de o obligație înscrisă în Constituția României, şi în orice „lege a omeniei”, transferând-o „comunităților locale”, care,şi dacă ar fi „Sfinte” ,nu au destui bani… şi pentru „oamenii cu…dizabilități”(handicapați, cum îi numesc cu dispreț de înălțimea/mărimea amețitoare a salariilor lor, plătite tot de cetățeni /comunitate) !…

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Guvernul știe doar să ia de la cetățeanul simplu pentru a face salarii mari și pensii speciale la parlamentari, polițiști, servicii, etc.
  Privitor la respectarea Constituției de către Statul Român, este ca și inexistentă.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.