Related Articles

18 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Domnule redactor ŞEF ,Gabriel Lixandru , parcă e un blestem pe noi , românii , când să încheiem apoteotic Apoteoza , ori ne înecăm la mal , ori , dacă am ieşit , dăm noi singuri cu bâta în baltă ,căci altfel nu-mi explic „vorbele născocite” (care dau multora fiori reci , Nouă ,de exemplu , dacă Putin bate palma cu Unchiu’ Sam?!) , auzi ,dom’ne , la Gaby „promisiunea de bărbat „…!!!

  Reply
  1. 1.1
 2. 2
 3. 3

  Anonim

  Văzând titlul am zis ,întâi,aştia ori sunt”păcălici” , „ori ‘or fi rămas cu STOC „nevandalizat” , ca la sfârşit să constat dezamăgită că era doar RECLAMĂ… la produse expirate ,cam de mult !

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Cred ca rusinea este cu atat mai mare, cu cât nu au fost prezenti nici macar alti primari, deputati si senatori PNL. Evident, gestul celor de la Prefectura si de la Consiliul Judetean este rusinos si condamnabil. Dar , cu ocazia asta, vedem cum pe oamenii din acelasi partid nu-i uneste nimic, decat rareori ura comuna impotriva unei persoane/grupāri. Nu pot sa cred ca au devenit „scrofulosi la datorie” tocmai in ziua in care un primar ca d-l Baciu a ales sa proiecteze Unirea, de facto, asa cum spuneati. Pe toti i-a gasit, dom’ne, datoria de a fi prezent acolo unde mai tot timpul anului sunt absenti. De data asta, au considerat ca era de datoria lor sa fie absenti la un moment de maxima importanta istorica acum, in anul Centenarului. Pāi parca d-l Manu a aprins o ditamai flacara la Muzeul Golesti, marcand inceputul unei serii de evenimente dedicate Unirii. Acum ce a facut? I s-a stins flacara? Ce rusine! Ce pacat ca asemenea primari, precum d-l Baciu, nu au sustinere de la clica politica.
  Delia Dumitricā

  Reply
 5. 5

  Delia Dumitricā

  Erata: datoria de a fi presenti…

  Reply
  1. 5.1

   Delia Dumitricā

   Prezenti

   Reply
  2. 5.2

   Gabriel Lixandru

   Foarte… gazetăreşte scris „i s-a stins flacara”. Vă mulţumesc pentru comentariu.

   Reply
 6. 6

  Anonim

  Când plecați din „prezenta”, luați-vă şi…”acasă”, unul , pe altul !

  Reply
  1. 6.1

   Delia Dumitricā

   Ortografia ne uneste, sensul încā nu…Poate daca ne explicati , subscriu . Multumesc!

   Reply
 7. 7

  Anonim

  D-na Delia , nu e suficientă , deşi este necesară , ORTOGRAFIA (gr. „orthos”=drept, corect, vertical etc.; „graphos”= semn , literă, desen etc.), ca (să vrei?) să mulțumeşti „permanent” un şef exigent(prezent, prompt, cu replică, „ciocu’ mare” !) , ca d-l G., şi de aceea „Şeful” trebuie să fie şi convins . După care „subscrie” şi…articole cu titluri… PUBLICITARE (despre ISTORIE) !

  Reply
  1. 7.1

   Delia Dumitricā

   Domnule comentator, eu ma refeream la ortografia d-voastra exemplara,de altfel. In ceea ce-l priveste pe Gabriel Lixandru, avem un lucru simplu si rar in comun: avem ochii deschisi la „Tot ce misca-n tara asta: râul, ramul”.

   Reply
 8. 8

  Anonim

  D-nă , se spune, în popor , că „ochii deschişi şi limpezi sunt întotdeauna şi…frumoşi” (pt. că aşa speram şi eu, mi-am permis să vă reamintesc , căci de când cu „iarna asta , cruntă”, nu prea mai ținem ochii… decât „întredeschişi”(noi , toți !).

  Reply
  1. 8.1

   Goargăș

   Stimată doamnă Dumitrică, nu mai stricați „mărgăritarele”…ochii care nu se văd se uită…la alții, nu mai răspundeți la provocări…sunteți prea sensibilă și pierdeți, nu este prima dată, părerea mea, de muscelean „țuțist”( licență originală).

   Reply
   1. 8.1.1

    Gabriel Lixandru

    Oricum, vă mulţumesc tuturor pentru comentarii. Aşteptăm, de asemenea, şi alte sugestii.

    Reply
   2. 8.1.2

    Delia Dumitrica

    Va multumesc pt. unitatile de masura pe care le folositi cu oamenii si, evident, pentru greutatile pe care le-ati pus pe cântar… De multe ori, a pierde o batalie in fata unui adversar nedemn este o victorie. De fapt, nici nu am pus tunurile pe vechiul domn Teo. Propria rautate nu-i dā liniste, iar eu …îi admir ortografia si punctuatia. Oricum va multumesc pentru interventie! Sincer.

    Reply
 9. 9

  Anonim

  D-le redactor şef, Gabriel Lixandru ,ultima dv. „intervenție”(de mai sus!),probabil vrea să ne sugereze că „inaf”, „ora închiderii”! (barbarism neaoş „americănesco- ploieştean”!), dar, chiar !?!…
  Deşi nu fac parte din categoria celor care se exprimă „fără carte”-licență „originală”- în probleme despre care mulți tocmai au pierdut prilejul să tacă , dar care TAC , tocmai când „ar trebui să se exprime INVERS”! (vezi chestionarele „socio”de bucătărie ,”targhetate” pe tigăile antiADERENTE ale unor GOSPODINE ,altfel bine intenționate , privind Programele NASA -despre originea TIMPULUI şi Prezența unor FORME de viață(provocări !) in SPAȚIU (alte planete , de ex. MARTE)…

  Reply
  1. 9.1

   Goargăș

   Cu ‘telectuali ca voi NU vom putea reconstrui România.
   Bre, nene, lasă-ne…n-ai carte adevărată, doar o simandicoseală anostă și hedonistă, cu punctuație neuronal-centrifugă.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023