4 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Prea mult „venin” din partea unor ziarişti contra unor măriri de salarii şi de pensii pt. cei mai prost plătiți salariați şi pensionari din UE , care au fost şi sunt cei din România ! (Sigur, indemnizațiile/salarile „speciale” deranjează şi chiar trebuie „criticate”!)…Dar a combate „otova” măriile, de dragul Companiilor multinaționale, a Băncilor străine, a intereselor economice a unor state „neocolonialiste”contemporane arată fie neînțelegere a „fenomenului”, fie rea intenție şi „manipulare” din partea mass-media româneşti, acaparate de marile Trusturi străine, oricum, ANTIromâneşti ! Articolul de mai sus este nu doar antiGUVERN, dar şi antiromânesc !

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Maririle se duc in prețuri!

   Reply
  2. 1.2

   Geo

   In acest articol doar se atrage atentia ca maririle de venituri de la buget fara acoperire economica sunt reteta sigura pentru dezastru pe termen lung. Nimic altceva. Nu stiu de unde ati vazut Dvs venin.
   Cat despre venituri… Nu uitatica avem cel mai ‘de lux’ pensionar din UE, fostul sef de penitenciar cu pensie de zeci de mii de euro. Sau poate ca Dvs sunteti acela.

   Reply
   1. 1.2.1

    Anonim

    Au fost vremuri când şi eu credeam că în România se trăieşte rău, cu cele mai mici salarii şi pensii din Europa (şi undeva chiar la coada lumii contemporane!) datorită exclusiv conducătorilor politici ! N-o mai cred! Românii o duc cel mai rău în privința salariilor şi pensiilor datorită concetănilor (colegi de muncă, vecini etc.), datorită lipsei de educație civică şi morală (corupției morale), lipsei oricărui respect pt. cel mai capabil şi merituos ca tine, lipsei de justiție socială şi lipsei de omenie! Din punct de vedere civic, e jale mare !!! … N-am cum să „traduc” suficiența unor „ghiftuiți” sau pur şi simplu ignoranți sau „idioți”,de-a dreptul (cozi de topor) care pt. orgoliul lor de slugă scoasă/ băgată în fața celorlalți, se cred ceea ce nu sunt …
    Dvs. , d-le Geo , vă credeți ce , ştiind că mințiți (deci, cu bună Ştiință !)? …

    Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.