Înscriere creșă lat

Related Articles

8 Comentarii

 1. 1

  Dora

  Asa e, totul e o apa si un pamant, fie ei liberali sau pesedisti.

  Reply
 2. 2

  Milică

  Dacă primarii respectivi şi- ar întreţine amantele şi ar umbla prin „bodegi” şi prin ţări străine pe banii lor, ar fi cum ar mai fi, dar atâta timp cât totul se întâmplă pe banii noştrii, se numeşte furt calificat.
  Ori în ziua de azi numai corupţii intră în politică şi îşi doresc cu ardoare un post de primar. Primăria este locul unde banul public este sifonat.
  Din păcate, la noi s- a împământenit ca hoţii să petreacă prin primării, râzând de omul cinstit şi cu caracter.
  Hoţia politică nu se petrece numai la primărie, ci în toate locurile unde avem funcţii de conducere inclusiv în educaţie şi sănătate.

  Reply
 3. 3

  VICTOR VIOREL

  Afara un politician este un om obisnuit, aici parca e un zeu

  Reply
 4. 4

  Doctorul

  Sunt vechii activisti ai partidului unic

  Reply
 5. 5

  PETRICA

  Ne dorim foarte mult şi un profil de „popă- profesor religie”.
  De multe ori profilul mai sus menţionat depăşeşte profilul de primar.
  În Argeş avem densitatea cea mai mare din România de „popi- profesori de religie”.
  Oare de ce nicio instituţie abilitată nu doreşte să vadă faptele infractorului „popă- profesor religie”?
  Pe scurt „popa- profesor de religie” în judeţul Argeş primeşte salarii de la BUGET în acelaşi timp şi de la sistemul de Educaţie şi de la Culte . Problema principală este că individul profesor de religie nu- şi face orele pentru simplu motiv că are treabă la biserică (ori e sărbătoare, ori vre- o înmormântare, etc.).
  Nu este aşa: ce frumos este să fii popă- profesor de religie să- ţi intre în buzunar câte 40 milioane pe lună de la Buget (suma în cauză nu conţine şpaga de înmormântare, şi multe altele).
  La Berevoieşti ne întâlnim nu numai cu fenomenul numit sclavie, ne întâlnim şi cu fenomenul sifonare bani public din educaţie (a se vedea cazul profesorului de religie- fost director, care este şi popă pe bani publici).
  Nici Lereştiul nu este străin de sifonarea banului public în educaţie unde un individ care este „popă- profesor religie- fost director” trăieşte cu două salarii de la BUGETUL EDUCAŢIEI pentru orele pe care nu le practică.
  Din păcate ne confruntăm cu Mafia Statului precum şi cu Statul Mafiot ca de obicei.
  Nu se pune problema ca instituţiile abilitate ale statului să intervină (inclusiv serviciile) că doar şi acestea au fost atinse de cancerul numit MAFIE.

  Reply
 6. 6

  ION

  Aveţi dreptate, toată ţara este cu susul în jos şi josul în sus.
  Practic asta şi- au dorit politicienii.
  Tractoristul a devenit director de şcoală, Prefect, Ministru, etc. şi de ce nu şi Primar în principiu numai pe criterii politice de gen şpagă combinată cu P.C.R (pile, cunoştinţe şi relaţii fie ele de stânga, centru sau dreapta). Bineînţeles îngredientul principal este şpaga că doar de asta trăim în democraţie.
  În schimb absolventul (corect și cinstit) actual al sistemului de educație nu face față democrației românești (șpagă + P.C.R.) și se va distruge (în general va fi șomer sau va fi subordonatul- sclav al tractoristului mai sus menționat).
  Nu este de mirare că în România cel care muncește și este cinstit moare de foame.
  Oamenii capabili au fost marginalizați, îngenucheați și chiar distruși de politicienul de tip tractorist menționat în articol, de popa- profesor de religie cu funcție în serviciile de informații, etc.

  Reply
 7. 7

  Popa

  Nu se poate sa nu existe „o baracuda” care sa nu impunga ziarul Argesul ca a fost pcr-ist sau psd-ist si alte „bombe” din astea. Ce legatura are, stimate domn, politica ziarului cu editorialul dlui Savu. Dansul nu este in conducerea acestui ziar, nici macar nu lucreaza aici, scrie din placere si cunoscandu/l ca om, nici nu cred ca a acceptat sa fie platit pentru asta.
  Posibil sa ai dreptate cu inclinatia spre social-democratie a acestui ziar, dar eu unul il vad independent – ca ziar, nu ai cum sa nu lauzi si sa nu critici pe nimeni, nu poti nici sa critici la nesfarsit, nici sa lauzi cu nemiluita! Asadar, „baracudo”, nu mai critica de dragul criticii, ai argumente pentru prostiile pe care le spui? Dl Savu arata in articol niste adevaruri evidente, probabil ca esti un primar-tractorist…

  Reply
 8. 8

  Gheorghe

  Partea mișto într-o democrație este că poporul face ce vrea el. Sau aproape ce vrea. Dacă vrea să-și aleagă penali, n-are decât! Dacă vrea să-și facă turlă aurită la biserica din sat, în loc să-și plătească un dispensar, e dreptul lui. Dacă vrea să-și învețe copiii să-și facă multe cruci, în loc să-i învețe o meserie, e dreptul poporului să-și ducă până la capăt crucea involuției. Toate acestea însă cu o singură condiție… una mare și ultimă – până la schimbarea Constituției într-una canonică, banul public trebuie cheltuit cu transparență și în respectul tuturor cetățenilor.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!