4 Comentarii

 1. 1

  Goargăș

  Dar când aproape toată presa din Argeș
  (săracia, bat-o vina) prezenta imagini publicitare de la SPA-ul din Găvana, cum era?!?! Sigur, nimeni nu bănuia. Să așteptăm, totuși, finalul. Prezumția de nevinovăție este sfântă!

  Ştiţi dv ceva, în sensul că italianul în cauză a plătit bani buni unor mijloace media, pentru a face publicitate investiţiei sale din Găvana. Noi am relatat doar evenimentul, pentru că am considerat că e o ştire. Nu am încasat, însă, niciun leu publicitate de la patronul italian. Ştiţi cum a fost? Noi n-am cerut, el nu ne-a dat, foarte pe scurt.

  Reply
  1. 1.1

   Goargăș

   În spiritul adevărului trebuie să spun că nu am știință despre plata vreunei publicități. Și nici nu m-am referit la ziarul Argeșul. În plus, apartamentele (am înțeles, relativ ieftine) rămân aici, construite cu bani particulari, nu de la buget ca Bechtel și altele…de care nu se atinge nimeni.

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Omul a construit foarte mult, o fi chiar așa de vinovat?

  Bună întrebarea dv. Până la o eventuală şi ipotetică, deocamdată, condamnare definitivă, toată lumea e prezumată nevinovată. Inclusiv acest italian. Poate trebuia să accentuăm asta în articol.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Daca am ajuns sa ne bucuram ca investitiile vin din banii mafiei ,am ajuns rau…

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.