26 februarie, 2021

Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Ioan

  Este o decizie idioata luată de conducătorii psd-iști ai Primăriei….acolo se va reinstaura țigănia și mizeria….în loc sa fie instaurata civilizația în oraș se va….adânci lipsa regulilor elementare de igiena și delicvența. Rusine vouă clasa politica corupta și distrugătoare a valorilor autentice ale vieții umane.

  Reply
 2. 2

  Marius

  Este o decizie foarte buna si pe care toti locuitorii din zona o asteptau. Felicitari sincere primariei Pitesti si in special Domnului Ionica Cornel. Municipalitatea nu a facut decat sa assculte vocea pitestenilor care doreau de multa vreme o piata de angro in zona Bowling.
  Noi toti cei care am solicitat aceasta piata aici asteptam cu interes finalizarea lucrarilor si suntem ferm convinsi ca o sa fie o piata frumoasa, moderna si cocheta care vine in sprijinul oamenilor de buna credinta. Felicitari domnule Ionica si va rugam sa nu renuntati la acest proiect indiferent cat se vor opune cei care habar nu au cat de necesara e piata asta aici.

  Reply
 3. 3

  Ioan

  Marius….ești din gasca….aplaudacilor….sa-ți fie de bine…..care voi toți….nu am văzut niciunul sa facă…..curățenie….în spatele baracilor abandonate…..sa vezi ce o sa fie….după ce asa-zisa piața va intra în….fabricație de….evaziune fiscala….și gunoaie. Civilizația se face cu reguli nu…cu haos…și interese ale….mafiei locale. Vai de capul vostru….de votanți….

  Reply
 4. 4

  un cititor

  Ioane esti din gasca opozantilor de dragul de a fi opozant In afara de critica mai stii sa faci si altceva ?

  Reply
 5. 5

  unul

  parca se amenajase o piata de en-gross langa big gavana.de ce nu de deschide acolo daca tot sa amenajat?Ioan are dreptate.Nu e normal sa faci piata de en-gross langa cartierul tigansesc de la bowling.Practic romanii merg la munca ca sa intretina tiganii deveniti mari zarzavagii acolo.Este corect?

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.