25 octombrie, 2020
ad

Related Articles

Un Comentariu

 1. 1

  Oujan

  Ploua si este foarte frig. Nu este cald nici in casa si nu pot sa dorm. Am zis ca e bine sa mai citesc ceva din” Argesul”. Gasesc acest articol si ma intreb de ce au facut-o cei doi.Am ajuns la trei variante :
  -prima – cred ca de frig
  -a doua – pentru bani
  -a treia – au citit articolele lui Flavius Petrescu si au vazut ca nimeni nu pateste nimic.Ma opresc la ultima varianta si le spun asa :
  – Nu ati inteles nimic,mai baieti!
  In primul rand nu se merge noaptea la furat si nu cu o caruta. Cel putin cu un camion, si dupa ce va inregistrati la Inspectorul Padurii ca luati brazi seculari pentru lemne de foc.Domnul Petrescu v-a spus ca din cinci institutii numai una actioneaza – jandarmeria. Ghinion, cum ar zice un mare iubitor al lemnului. Tocmai ei .Sa nu spuneti ca n-ati stiut ca lucreaza noaptea, ca nu cred. Pai sunt super dotati ca au primit de la buget bani pentru aparatura termo- infrarosu.Inca din 2004 Adrian Nastase se ocupa de cei care terebuiau sa faca ordine in tara si uite acum au rezultate. Dai un ban ,dar stai in fata , spune un proverb! Cu 6000 il rugati pe dom primar sa va asigure lemne de foc, contra cost. Acum realizati ca nu tine cu gainarii, ca nu sunteti Cocos.
  Dar sa nu va puna dracu sa cresteti gaini, ca s-a trezit un guzganian,nu, un Vozganian care a imbatrânit in Parlament, sa va impoziteze ouale.
  Nu ma ,nu pe-ale voastre ,pe alea de la gainile voastre, ca mancati de dati in galbinare si statul pierde miliarde, ca mancati de la voi din gradina ,din munca voastra, nesatuilor!Cand esti la putere, si vrei sa dai bani poporului, mintea ta, de finantist, o ia in toate directiile. Dar sper ca-l indreapta domnul Tariceanu, prin excludere! Hai, ca mai vorbim noi, ca acum parca imi vine somnul. Mi-o mai fi scazut stresul, de la oua, ca la lemne nu ma duc, pentru ca am gaze mai bune de la 1 octombrie.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.