Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Stratfor

  Parca o si vad pe celebra sportiva canadiana bucuroasa alaturi de familie ca va imparti aceasta demnitate cu Vecinul Costica, parnaias de drept comun si autorul punerii pe butuci a economiei Argesene de dupa 1990. Cand Ionica a fost in Canada si Statele Unite, anul acesta unde a insotit o delegatie generoasa de fosti si actuali puscariabili si s-a intalnit cu dl. Wexler umplandu-se de ridicol, Bianca lupta din greu in arenele mondiale pentru a deveni cetatean de onoare al Pitestiului.
  Pentru oamenii cu un pic de demnitate care alcatuiesc acest oras ar fi peste putinta sa accepte ca o sportiva care s-a remarcat prin performanta realizata pe propriile puteri sa-i stirbeasca ceva din toate aceste realizari primind din partea acestui individ dubios fie si o strangere de mana.

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   ,,Sfârfâlică, lua-te-ar dracii, ia la tata din țigare” – Moromeții.

   Reply
  2. 1.2

   misu

   Bati campii ,domnule,acordarea acestei distinctii arata aprecierea fata de o sportiva care a invatat tenis pe terenurile din Pitesti ,cu ce incurca acest lucru ? Cand se acorda un titlu academic unor personalitati care nu au avut nici o legatura cu universitatea sau orasul respectiv asta ce arata ? Nu altceva decat recunoasterea meritelor acesteia.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023