Related Articles

6 Comentarii

 1. 1

  Hamangiu

  Și marmota învelea ciocolata.Ce coincidenta…s au apucat fix după alegeri..

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Da,da…Si marmota invelea ciocolata.Pai atunci sa publice amenda data alora si sa vedem cum face sa despagubeasca cetatenii care au suferit :aia de nu au ajuns la timp la programari medicale,procese,sevici sau afaceri ORI ,pe cei care au suportat poluarea produsa ca sa nu mai vb de banii dati in plus pe combustibilul consumat de miile de masini care au tranzitat bulevardul ca erau bara la bara din Nord si pana la Auchan Nord.
  Daca nu vedem nimic ,e clar.Sfanta spaguta iar a rezolvat pbl.Bine ca l-ati votat inca odata.Vor fi mandri de voi urmasii !
  Si vedeti cum faceti mai bugetarilor sa ne nenorocitii copii pe 25 si 27 cand sunt examenele !Nici presa sau radioul n-am vazut/ auzit sa zica ceva…,sa avertizeze inainte sau sa comenteze dupa,toata ziua de ieri.

  Reply
 3. 3

  Maria

  Și de faptul ca desteptul numit constructor nu a luat absolut nici o masura ca tot praful sa ajungă în apartamentele de langa nu zice nimic? Voi sunteti total pe lângă! Aveam lăutari în fiecare weekend acum e și cu praf ca să fie 100% mahala. Multumim! Mai ales voua care votați aceasta mizerie rosu de atâția ani!

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Atunci sa nu se mai construiască nimic sa stam toti ca prosti si sa comentam pe aici mai circulati si cu autobuzele ca v-ați născut in masina totii ce sa ziceti si voi daca erati voi beneficiari acestor lucrari nu mai comentati pe aici

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Cum dl Primar în Pitești se fac lucrări de afectare a cetățeanului fără știrea dvs?
  Și eu de abia va votasem, ca bun meneger. Motivația nu va face cinste…

  Reply
 6. 6

  Thei

  Mai oameni buni,va dati seama ce se intampla in orasul asta.Papleaca asta nici nu stie ce se intampla in orasul cica condus de el.Va dati seama ca firma respectiva i-a dat spaga si cum totul s-a intamplat ka restaurant,duoa luarea mitei au luat si o baterie,2-3-4,de vin s-a inbatat si a uitat.Auzi la el,in loc sa-i opreasca,acum ca a luat spaga,trebuie sa gaseasca o solutie s-o dreaga.Cica disconfortul cetateanului.Il doare-n cur de noi.Cetupeu.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!