Înscriere creșă lat

Related Articles

16 Comentarii

 1. 1

  Cassiudio

  Oare unde vom ajungecondusi de cei fara niciunfel de pregatiresau experienta in guvernare fie si la nivel local? Cred ca exact unde suntem.

  Reply
 2. 2

  Dora

  O analiza buna postelectorala.

  Reply
 3. 3

  TILICA

  Toate grupurile şi grupuleţele care înconjoară candidaţii la Primărie au în comun structura unui grup MAFIOT.
  Politicienii, de la mic la mare, de la lipitor de afişe până la şefi (inclusiv de inspectorat de învăţători) au un singur gând să devalizeze STATUL.
  Statul fiind la rândul lui de tip mafiot stă cuminte, rabdă şi se lasă furat de Mafioţii Statului.
  Drept urmare de ce să nu avem şef la drumuri un învăţător care ne- a dovedit că este capabil la furat, aceste aptitudini fiind dezvoltate de pe băncile şcolii.

  Reply
 4. 4

  ION

  Vorba lui Eminescu
  Nefiind stăpân care să-i ţie în frâu, ei îşi fac mendrele şi vă sărăcesc, creându-şi locuri şi locuşoare, deputăţii, primării, comisii şi multe altele pe care voi le plătiţi peşin, pe când ei nu vă dau nimic, absolut nimic în schimb, ci din contră vă mai şi dezbracă, după ce voi i-aţi înţolit… De aceea, alungaţi turma acestor netrebnici, care nu muncesc nimic şi n-au nimic şi vor să trăiască ca oamenii cei mai bogaţi, nu ştiu nimic şi vreau să vă înveţe copiii… n-au destulă minte pentru a se economisi pe sine şi voiesc să vă economisească pe voi toţi.
  Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoţii improvizaţi astăzi în moralişti, miniştrii care s-au vândut o viaţă întreagă, deputaţii contrabandişti

  Reply
 5. 5

  Valentin

  Alegerile locale din Arges au consacrat un nou stapan al inelelor, in persoana lui Ion Georgescu. Acest politician mediocru, care face din pavarea strazilor si amenajarea florilor principalul sau argument politic, va face si desface lucrurile in judetul nostru. Dar nimeni nu se intreaba ca lucrarile de amenajare a orasului Mioveni nu sunt scoase la licitatie. Deci, o lucrare inseamna o supralicitare de…euro.

  Reply
 6. 6

  COMI

  Valeca e slab,fara carisma

  Reply
 7. 7

  Adi Rosu

  Campulungul are primar, are un nou primar vechi. Revenirea domnului Liviu Taroiu la conducerea orasului naste nelinisti. Avand mostenirea proiectelor nefinalizate de primarii PNL acesta incepe mandatul cu o datorie pe care trebuie sa o plateasca, iar plata se va face tot pe spinarea cetateanului prin marirea taxelor si impozitelor. Va fi un inceput de mandat greu, iar fara o echipa adevarata Campulungul va fi acelasi oras fara viitor , anost , in care omul se bucura ca poate sa traiasca si ziua de azi . Trebuie sa avem putintica rabdare sa vedem echipa cu care va porni la drum. Daca oameni vor fi alesi pe emotii atunci viitorul va fi neguros. Dar sa asteptam. A.R.

  Reply
 8. 8

  Andrei

  Am putea spune, simplificând, că suntem oglinzi pentru ceilalţi, iar ceilalţi pentru noi, şi acţionăm, în consecinţă, după cum ne percepem,. Neexcluzând conceptele de putere, de dominaţie, intrinseci vieţii, putem realiza că acţiunile unora sunt după cum s-au reflectat în oglinzi. Numai că oglinzile sun diferite. Su mai clar, reflectatul nostru este în ganduri. Când reflectatul devine dinamic, putem să-i spunem meditaţie, suport pentru corecţie, control.
  Referitor la „credinţa în lumea viitoare a celor care sunt astăzi copii”, sper să reveniţi cu analize.

  Reply
 9. 10

  Nicu

  Mie nu-mi place deloc

  Reply
 10. 11

  Savu Gheorghe

  Da, domnule Andrei, aceasta credinta e totul, atat pentru noi, cat si pentru copiii nostri. Or, ce sa intampla astazi in societate, ce se intampla cu sistemul de selectie a valorilor, ajungandu-se sa se creada ca o valoare in sine este si cum te imbraci, toate acestea nu-mi dau sentimentul ca am ce transmite mai departe copiilor mei. Nu mai facem distinctie intre cultura si civilizatie, nu mai stim ca valorile sunt ale culturii, iar normele sunt ale civilizatiei. Amestecam concepte, semne, idei; nu avem disciplina dialogului, dar nici pe cea a scrisului. Or, daca batista din buzunar este un semn cultural, gestul de a ma sterge la nas este un semn ce tine de civilizatie. Dar pot sa port batista in buzunar si sa nu ma sterg la nas. Pot sa conduc o masina de ultima ora, dar sa vorbesc la fel ca un barbar etc. Este vorba aici de o intalnire intre civilizatie si barbarie. Intalnire pe care o resimtim cu totii zi de zi. Drept care, pot spune cu toata convingerea ca noi am trecut din barbaria comunista direct in civilizatia vest-europeana fara nicio pregatire. Sutem ceea ce a scris ieri in Sagetatorul un scriitor pe care-l apreciez foarte mult despre un alt scriitor, deci suntem, caracterial vorbind, niste lichide diluate. Marturisesc faptul ca ma bucur mult de comentariile dvs. Si le citesc pe toate cu mare atentie. Va multumesc tuturor!

  Reply
 11. 12

  MARIN

  Noi cu noi ;i ei cu ei.
  Bineînţeles ei pe banii noştrii.

  Reply
 12. 13

  VASILE

  Este interesant de văzut dacă Şeful ăl mare de la Drumuri şi Poduri judeţene Argeş, domnul învăţător Bogdan Udroiu, va cere decontarea navetei şi dacă aceasta va fi achitată în calitate (şi la nivel de) de învăţător sau de şef de district- nivel plantaţie nde negrii.
  De asemenea rămâne de văzut cine îi va deconta naveta pe ruta Mioveni- Colibaşi o dată pe lună:
  – Generalul Tudosoiu Dumitru şeful peste învăţători
  – Boss-ul Georgescu protectorul de la Mioveni
  – sau chiar şmecherul Udroiul de la Drumuri

  Reply
 13. 14

  Victor Viorel

  Domnule Vasile, aveti dreptate!

  Reply
 14. 15

  FLORIN

  «Această campanie nu a făcut nimic altceva decât să-l prindă în lupta politică pe omul simplu şi uşor de manipulat»
  Nu doar această campanie, ci toate campanile de până în present, dar şi în viitor au avut, au şi vor avea rolul de a manipula marea masă a populaţiei, atât la nivel naţional cât şi global cu obiectivul final al transferului energiilor naturale şi sociale şi al averii de la cei mulţi şi indisciplinaţi în mâinile celor câţiva avuţi, auto-disciplinaţi şi responsabili. Pentru a obţine predictibilitatea totală a economiei, elementele clasei de jos trebuie aduse sub control total. Aceşti câţiva avuţi, foarte avuţi, care nu se mai satură sărăcuţii de ei – caracterial vorbind – conduc lumea din umbră, socio-economico-politic.
  Fiecare campanie este repetarea la nesfârşit a aceleeaşi piese de teatru, dar cu alţi actori, uşor pigmentate cu ştiri bine regizate servite sub forma unui sandwich gratuit tuturor credulilor disponibili. În cele din urmă, câştiga cine este programat, cine trebuie!

  Reply
  1. 15.1

   Savu Gheorghe

   Domnule Florin, asa este, dar abia de acum am inceput sa-i cam cunosc pe cei care sunt alesi si pe cei care aleg in Arges, pentru ca un sfert de veac am mancat paine prin alte meleaguri. Va multumesc pentru cele scrise.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!