Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Denis

  Este o mare eroare cu această renovare. Chiar nu observați cât de „nou” arată acum fostul liceu MIU? Parcă ar fi fost construit alaltăieri și nu în anii ’30 ai secolului trecut! S-a pierdut complet patina timpului, aerul istoric al clădirii s-a estompat. In comparație, liceele Zinca și I.C. Brătianu arată ca în epoca realizării lor. Ce reacție ar avea Armand Călinescu dacă ar vedea cum arată acum clădirea pe care a ctitorit-o? Din nefericire, ea a nimerit pe mâna unor oameni grăbiți și nepricepuți în restaurare. Autoritățile ar trebui să se rușineze mai degrabă, decât să se laude cu această realizare. Vai de voi!

  Reply
 2. 2

  Andrei

  Nu este nicio „bijuterie” ! Este doar o modernizare kitschoasa a unei clădiri demne de patrimoniul cultural al orașului. S-a șters orice urmă istorică a acestui așezământ. Cum să mai simți aerul interbelic când totul pare construit anul acesta?

  Reply
 3. 3

  Bătzu-n gard

  Bieții copii. Invata de rup sa între la Colegii de top și, cu excepția lui Brătianu, cad clădirile pe ei. Lasă că facem lux la derbedei. Acesta e nivelul orașului și nu faceți nimic sa-l ridicați. Mai nimic.
  Intenția e mereu pe dos. Ma refer la energii….chestii!

  Faceți renovari în sport și divertisment, ne umpleți de supermarketuri, de cabinete stomatologice și alte jdemii de cabinete și farmacii , sau de magazine second hand, dar tot cu o librărie centrala suntem, un muzeu în lucru de 1 milion de ani și cel actual e aproape o „mizerie” cu fluturi și tablouri urate, dar o secție a sportului argesan plina de trofee subtiri, oamenii ținând minte doar medaliații olimpici si mondiali….., cu o galerie de arta cât scrumiera și un Planetariu unde îmi trebuie programare ca la medic și din acest motiv nu mai ajung ca ma iau cu altele….
  În fine, unde e Zara acum de ce nu aduceți Librăria Carturaresti sau un restaurant mișto? Cică vine Costache cu cabinetul lui stomatologic ….. vizavi de Romarta….. este incredibil cât tupeu are.
  Noroc cu terasele faine și restaurantele cochete ca altfel eram un alt Câmpulung deprimant.
  Casa Sindicatelor cand o demolati și faceți alta faina si mai mare? Zona Centrul de Diagnistic și Tratament cu clădirile din jur din Cretacic când o dărâmați și sa faceți în spital modern cu multiple secții? Apropo, mai e acolo Morga? Sau secția de cancerosi? Ultracentral? Sublim….. Ca și închisoarea veche de reeducare , da, aia de-ti da fiori cand te gandesti tot in centru e și o visează tâmpiții muzeu…… că de depresie avem noi nevoie….

  Au plecat 50 mii din județ, a crescut media de vârstă cu 7 ani, tineretul nu se mai întoarce…… asta e realitatea.

  Dar, Arges Mall era o necesitate, felicitări, transportul e ok., felicitări, semaforizare la fel……, spatii verzi centrale si cochetel amenajat e, asfaltul e bun și când merg cu mașina nu ma simt ca în căruță ….. bun, actionati accelerat si se simte, continuați, dar trebuie sa lucrați si pe competitivitate. Mereu amestecați valoarea cu mediocritatea si un exemplu e informatia din articol. Trebuiau Colegiile de varf sa fie ca în occident și apoi și la ăia de 6.
  Hai, spor sa aveți și înțelepciune.

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Bătaie de joc și mijloc de furtișaguri din fondurile europene.
  Bijuterie cu Acoperișul stramb: se vede oribil din strada. Asta arata cu cata măiestrie s-au folosit banii wuropeni.
  Numai primarul poate fi incantat de asa lucrare.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!