Related Articles

9 Comentarii

 1. 1

  Cristian Stancu

  Dar cine făcea poze in primarie cu aia pe care tu ii abndonezi,acum?Esti un las domnule primar,daca aveai sânge în instalatie,dădeai de pamant cu toti subalternii tai .Te-ai facut si ne-ai facut de rasul unei țări intregi.si acum,fugi , precum o hienă in pustiu? ***** *****

  Comentariu editat din pricina limbajului

  Reply
 2. 2

  Geo

  Cum adica nu mai investeste Gentea la echipa? Sunt banii lui de acasa? Nu sunt banii comunicatii?

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Sase la Unu
  Chiar daca nu sunt un amator al sportului de maidan nu pot sa nu felicit echipa FC Arges pentru contraperformanta umilitoare devenita un succes al tratamentului oferit primarului pitestean. Umilita, sodomizata si batjocorita in Superliga Romaniei de o alta gasca de golani, puperii lui Gentea nu au ce sarbatorii insa noi pitestenii avem in sfarsit un motiv de bucurie. daca la capitolul semafoare starostele targului de vite se spala pe maine de balega, iata ca acum el se spala de cele sase mingi adunate in poarta unor idioti utili. In sfarsit el isi ia mana de pe maidan probabil in urma unui dus rece care i-a demonstrat ca banul public trebuie cheltuit si altfel. Nu stiu cata extravaleriana a servit la fiecare gol insa regele nostru este astazi in curul gol. L-a executat fara echivoc o gasca de golani cu pretinse calitati de urmasi ai Gascanului oferindu-I o umilitoare lectie de viata. Daca banii risipiti pe aceste maimute care se pretind sportivi de performanta vor putea fi folositi pe viitor in beneficiul unor proiecte urbanistice cu adevarat utile inseamna ca aceasta echipa ajunsa in pragul umilintei a facut pentru pitesteni ceva util iar pentru Gentea ceva cu adevarat sanatos. Imaginati-va insa ce ar fi insemnat un scor invers…Un Unu la Sase…Multe guri de canal ar fi ramsa beacoperite, gropile din asfalt ar fi fost la fel iar spagile s-ar fi tradus in premii oferite marilor sportivi care au calificat o echipa in fata unei comunitati. Sa multumim asadar acestui dar care l-a facut pe Gentea sa se trezeasca dintr-un geamantan intr-un portofel plin cu obligatii..

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Se leapada de echipa pana la urmatoarele alegeri. Cine stie poate se asociaza cu o promovare in Liga 1.

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Acum când au dat ckix șobolanii părăsesc corabia. Iar Gentea e primul, se erijase într-un Becali pe bani publici. E vina lor în totalitate, au transferat numai zgrente de fotbaliști. Cu Prepe și cu Jan va dureau dinții ca erau profi 100%,nu va puteați face voi smenurile. Sa fiu iin locul lui Gentea as pleca o luna în munți de rușine. Hoo hahalerelor

  Reply
 6. 6

  Cezar

  De la primarie cand te retragi, domnule Gentea? Ai bagat pe FC Arges in B prin maniera ta dictatoriala de a conduce si de a trage sforile la club, iar ca primar nu ai facut nimic intr-un mandat aproape integ!

  Echipa de Liga II, primar de comuna de campie. Rusine!!!

  Reply
 7. 7

  Un simplu pitestean

  Un oras de talia Pitestiului TREBUIE sa aibe echipe in cat mai multe competitii nationale inclusiv fotbal ,orice ar spune unii carcotasi de serviciu carora nu le place nimic Trebuie invatat din greseli si luate masuri pentru revenirea cat mai rapida in superliga.

  Reply
 8. 8

  Anonim

  Cum să pui stop. Mergi înainte cu neprofesioniști. Nu puteți să faceți treabă și nici u vreți.

  Reply
 9. 9

  Anonim

  Vina dezastrului aparține exclusiv primarului dictator „SEMAFOR &SENS UNIC „, care în stil becalian l-a umilit pe Andrei Prepelita. Un orgolios și laș acest Gentea ! Să dispară din 2024 !

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023