Related Articles

7 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Daca fabricile care erau acolo si acum 40 de ani nu deranjau pasarile, cum ar putea sa le dauneze o constructie gen mall care este in mare parte pasiva din punct de vedere al impactului asupra mediului?

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Bine pusă problema !… De ce încă un Mall in acest Piteşti şi în cel mai sărac cartier (TudorVladimirescu ) şi de ce nu construiesc „dezvoltatorii” o FABRICĂ sau alceva care să asigure sute (mii) de locuri de MUNCĂ , de producție de bunuri, de care e atâta NEVOIE ?!…DE CE ? Cui foloseşte („Cui prodest”?) încă un Mall care să se adauge clădirilor de biserici, farmacii sau bănci care sufocă în prezent Centrul Piteştiului (Piteştilor !) , dar şi cartierele unde se luptă cu viata („ca porcii cu dovleacul”) „orăşenii” ?!…

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Kirchhoff tocmai ce a deschis o fabrica saptamana trecuta si nu a fost bataie pentru joburi. Nu stiu daca ne mai putem plange de locuri de munca intr-un oras cu somajul undeva la 1-2%. Zonele comerciale apar in mod natural daca exista cerere pentru ele. Iar locul zonelor industriale este la marginea sau in afara oraselor asa cum vedem in toata lumea civilizata (sigur, e nevoie si de conexiuni cu transportul public ceea ce nu vedem momentan la noi).

    Reply
  2. 1.2

   Anonim

   De acord cu „Anonim/9:12” si cu primarul Cornel Ionica.

   Reply
   1. 1.2.1

    Anonim

    Ooooo…!!!…Câtă „$prițizi€”!!!?…

    Reply
 2. 2

  un cititor

  Cu totul de acord cu cel de mai sus

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Mallul nu afectează deloc păsările. Eu susțin construcția noului Mall deoarece m-am mutat temporal din Pitești în București și în aici lucrez într-un Mall. De aici îmi câștig eu pâinea.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023