27 septembrie, 2021

Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Tinerii să facă copii, care la rândul lor să muncească „să rupă pământul” pe salarii de nimic, doar ca politicienii să o ducă bine!!!

  Reply
  1. 1.1

   Geo

   In Romania renteaza sa fii pensionar, nicidecum tanar cu familie si copii. Asa a vrut psd.

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Eu cred ca aceasta comuna nu poate sa se dezvolte din cauza primarului care nu permite niciunui investitor sa se apropie de aceasta localitate .Prefera mai bine sa se vaite ca e cea mai săracă comuna, normal ca tineri aleg sa plece . Cineva deschisese acea pirtie de schi care debutase foarte bine și care a atras iubitorii de sport din toate localitățile învecinate însă domnul primar nu a fost de-acord și a închis acea pirtie de schi .Referitor la agricultura ,totul este zero ,primarul nu îndeamnă cetățenii sași muncească măcar grădina de zarzavat ,peste tot găsești doar mărăcini ,nici măcar dealungul drumurilor pe domeniul public nu se taie un maracine ,totul e un haos ,pe el îl interesează doar scaunul și sa cheltuiască banul public după bunul plac al lui . Sunt multe de spus dar nu are cine ,cetățenii comunei sunt îmbrobodiți foarte ușor cistigindule votul iar comuna suferă .

  Reply
 3. 3

  Toma ConstantinBebe

  Primarul vorbește de recolta ,hai sa lăsam laudele ,ce recolta e la Babana ? recolta maracinilor ,ar fi bine măcar dacă iar stringe și pe aia dar lenea e mare ,inițiativa nici atit ca de-aici nu ies bani .Nu știu cum ar trebui îndrumați cetățenii comunei Babana sa dea laoparte astfel de oameni care toată viața lor sau ocupat numai cu furtișaguri .exemplu : cum a putut acest primar sa convingă consiliul local sa ia o hotărâre de consiliu sa taie bazinul de apa de la Slatioarele din care sau vindut peste 500 tone de tabla de 30 mm 20 mm și respectiv 10 mm grosime cu structura masiva .Bazinul nici măcar nu aparținea primăriei Babana de-altfel cum nici terenul pe care era amplasat nu ia aparținut ,dovada la pierdut cu hotărâre judecătorească după ce îl vinduse tot cu ajutorul consiliului local .
  Banii pe acest imens bazin nu au intrat in visteria primăriei decit o mica parte . Poliția nu zice nimic ,DNA nu zice nimic deși la vremea respectiva au fost informați inclusiv prin presa . Oare nu se autosesizează nimeni decit cind se fura cite o găina ori banii s-or fi împărțind , întreb și eu ca mai nou dispăru și 700 000 lei din seiful primăriei și precis nu se va găsi nimic .

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.