Related Articles

10 Comentarii

 1. 1

  Valentin

  Dar ce ziceți de surașul mic al lui dragnea?

  Reply
 2. 2

  Profesorul

  Sigur, i se deconteaza naveta, pentru ca, noua, profesorilor ni se deconteaza la SFANTU” ASTEAPTA

  Reply
 3. 3

  ciolos

  propun ca in legea educației ce vor s-o modifice ca personalul didactic sa aibă garda de corp la ore si acasă sa se apere de copii si contabili așa ceva nu se poate. va dați seama garda de corp la șeping, intra cu ia in cabina de probe fere acasă dumnezeu sa nu apară un Johannis mai mic ca ne-am dus dracu cu tara asta.

  Reply
 4. 4

  Maria

  Astazi se da hotararea in cazul apelului facut de presedintele Iohannis, avand ca speta casa de la Sibiu. Sunt aproape sigura ca judecatorii obedienti de la Pitesti ii vor da castig de cauza lui Iohannis. Dar sa asteptam si sa vedem ce se va intampla.

  Reply
 5. 5

  Puiu

  Mi-as fi dorit din toata inima sa fac un comentariu ,dar am ramas mut! Sa stiti ca nu eu sunt mutul din lozinca doamnei care scanda la Cotroceni „‘Un chior si-un mut ne-au pus la pamant!”Aaaadmirabil! Da, am dat in balbaiala! Naveta a fost doar un pretext. Acest editorial, dupa parerea mea,sintetizeaza prin ochii si urechile specialistului care l-a scris ,trecuta prin filtrul ratiunii, monitorizarea intregii activitati a presedintelui unei parti dintre romani,”romanii mei”. Descrierea, inserarea cronologica a vorbelor si faptelor „presedintelui lor”, precum si ai celorlalti presedinti, ai nostri, perindati la Cotroceni in ultimul sfert de veac, sunt exceptionale! Eu cand am facut naveta ,am platit-o din banii mei.Mi s-au golit buzunarele tot platind cota parte pentru altii care nu fac nimic si pentru mine.Noul presedinte ,care nu este si” al meu”, a facut cheltuieli mari pentru confortul domniei sale, dar cand a fost vorba sa ne dea si noua Guvernul ceva banuti ,s-a opus. Un editorial direct, veridic, fara echivoc. Un editorial cladit numai pe vorbele , gesturile si faptele presedintelui, fara” floricele jurnalistice”. Sa nu uitam ca autorul are demnitatea unui sociolog ,psiholog si istoric!

  Reply
 6. 6

  george

  Excelent ,radiografie perfecta a realitatii ! Felicitari d-le Savu !

  Reply
 7. 7

  Valentin

  Iohannis da casa înapoi, cinste judecătorilor argeșeni. Oare unde sunt penalii?

  Reply
 8. 8

  Dorin

  Cine sapa groapa altuia, cade el in ea

  Reply
 9. 9

  MARIN

  Dacă Preşedintelui nu i- se decontează naveta, musai să ia legătura de urgenţă cu şeful de la învăţământ şi cu şeful de la Consiliul Judeţean din Argeş, că ăştia sigur îl rezolvă din gură, că sunt papagali notorii.

  Reply
  1. 9.1

   MARIN

   Completez, musai trebuie achitat şi ceva comision că în Argeş numai aşa se rezolvă problemele.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023