18 septembrie, 2020
ad

Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  cititor

  Pentru autor ,Tariceanu a fost achitat ,de justitie de acuzatiile aberante aduse de procurori.Tot pentru autor, Werner a pierdut 2 case prin hotarari ale justitiei si trebuie sa returneze statului banii obtinuti ilegal.Plus nerespectarea hotararii CCR lucru mai grav,mai ales pentru un presedinte.E o diferenta mare ,nu ?

  Noi ştim că în procesul în care e judecat dl Tăriceanu nu s-a dat încă o sentinţă definitivă. Până se va fi pronunţat definitiv Justiţia, procesul merge înainte. Deci aici chiar nu credem că am greşit.

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Singura diferență este că Tăriceanu a făcut „afaceri” doar cu Statul Român. A se vedea inclusiv afacerea cu Poșta Română.

   Reply
   1. 1.1.1

    Ha,ha,ha

    Tariceanu este un dealer al unei importante firme producatoare de masini,a fondat si un post de radio.KWI a fost tot timpul salariat la stat. Ca primar a cedat dubios Forumului Etnic German o sumedenie de imobile in Sibiu.Deci cine a facut afaceri doar cu statul roman,ca sa te citez ? .Singura diferenta este ca tu esti un biet propagandist.

    Reply
 2. 2

  Anonim

  Acestea sunt două PROBLEME ale NAȚIUNII române ( care a fost adusă în pragul unei psihoze depresive cu consecințe multiple economico-financiare , socio-politice , morale etc. de obtuzitatea ,indolența şi LIMITAREA morală evidentă , prin încălcarea cu iresposabilitate politică şi juridică -BATJOCORIREA-CONSTITUȚIEI şi a altor legi fundamentale ale ROMÂNIEI ,dar şi AROGANȚA si cruzimea morală si psihologică prin CORUPEREA ideii de JUSTIȚIE şi DREPTATE socială şi morală de către Klaus Werner Iohannis (ca PREŞEDINTE al României).
  Executarea financiară (prin ANAF), suspendarea (prin PARLAMENT) şi demiterea (prin REFERENDUM) pot salva tara noastră de la o catastrofă națională ,iar ROMÂNIA va fi SALVATĂ de către românii PATRIOȚI care , slavă Domnului, mai există !

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Mie mi se pare că , într-adevăr , cuvântul emblematic ce ar caracteriza actuala etapă a cpitalismului românesc este „CRUZIMEA”(sălbăticia/bestialitatea, chiar cu anihilarea oricărui instinct propriu de autoconservare).
   Asistăm azi , în România, la ostracizarea oricărei urme de morală creştinească/creştină ?!
   Practic , la fel ca în anii 1929-1945 , RĂUL („supraomul”-Nietzsche). Omul de la putere (politic) distruge totul , inclusiv pe sine, în numele „puterii absolute”, personale, înlocuind iubirea creştinească cu instinctul de dominație(„voința de putere”-Schopenhauer ). Domnule PREŞEDINTE al României, Klaus Werner Iohannis, noi românii suntem CREŞTINI, chiar
   şi când GREŞIM rău de tot !…Noi sperăm în bine !

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.