04 martie, 2021

Related Articles

68 Comentarii

 1. 1

  Elena Delia

  Intr-adevar, vai noua! Stim prea bine de unde se impute pestele, nu mai e cazul sa spun, fiindca se supara mai-marii…nefericiti. Ma gandeam , domnule editorialist, daca acesti preoti, care sunt total in afara drumului lor, daca sunt cu adevarat fericiti sau daca nu cumva traiesc, in subconstientul lor, drama unei continue metamorfoze. Care metamorfoza? Acea schimbare, la care unii lucreaza mai mult, altii mai putin, din ceea ce sunt cu adevarat in ceea ce trebuie sa devina in fata credinciosilor. Cat de bogat poate sa fie un om , daca , pentru a face rost de bani, trebuie sa planga mereu, sa se vaite, sa faca apel la buna-vointa altora, poate chiar saraci, dar darnici ??? Nu credeti ca primii sunt vesnicii saraci?

  Reply
 2. 2

  Mihai

  Ori că- i spunem preotul politician sau îi spunem politicianul preot este acelaşi lucru, adică miroase a c…
  Dar, denumirea care se poartă în popor este de popă.

  Reply
 3. 3

  ION

  Din păcate mulţi draci sau strecurat sub sutane.
  Se pare că sunt mai mulţi draci în sutane, decât în afara lor.

  Reply
 4. 4

  PETRE

  Şi la Şcoala Lereşti avem director- popă care se ocupă cu terorizarea cadrelor didactice.
  Nu este de ajuns că ne- a fentat cu banii de sentinţe ne mai şi ameninţă, Pe de altă parte, nu- l poate trage nimeni la răspundere, că are protecţie de la înălţimea sa Calinic şi de la mai marii I.S.J.- ului.
  Înalt prea sfinţia ta Calinic cât mai trebuie să răbdăm ameninţăriile oamenilor cu sutană?
  Oare înălţimea ta, Calinic nu ar fi mai bine să- ţi iei matale golanul şi să- l plăteşti din bani personali şi nu să prăduieşti pentru individul nostru două salarii de domnitor de la buget (unul de bugetar de director şi altul de bugetar de popă, başca şpaga cea de toate zilele) ?

  Reply
  1. 4.1

   Ncolae

   Se pare că politica în cazul acesta este aceiaşi.
   Politica preaînaltului Calinic coincide cu politica Generalului de la Educaţie.
   Din combinaţia ciudată a celor doi jucători a rezultat un MONSTRU, plătit dublu (dacă nu triplu) din bani publici.
   Vorba ceea, prost nu e ăl ce cere, ci cel ce dă.
   În cazul de faţă ne confruntăm cu prostia voită a Statului, care are băierele pungii largi în cazuri de acest gen, numită în literatura de specialitate drept combinaţia triunghiulară (biserică- educaţie şi politică), toate trei având rezultatul bine cunoscut …

   Reply
  2. 4.2

   poepescu ruda cu petre

   cu ce bani va fentat la sentinței domnule petre, daca nu sunt bani aprobații prin legea bugetului de stat. duceți-vă la ore si predați si învățați pe copii ce trebuie sa știe vor veni si acei bani. mai sunt doi ani de plata si anume 2017 si 2018 si pa urma scăpam de sentințe si atunci sa vedem ce preocupare mai aveți ca de 4 ani ne înnebuniți cu niște sentințe judecătorești sa va ia dracu

   Reply
   1. 4.2.1

    Paun

    Urmează să vedem pe cine îl ia cel cu, coarne.
    Sau poate este deja luat, că la cât s- a furat, este clar că ceva cu coarne şi- a băgat coada.
    Oricum, unde apare, un popă apare şi lipsă la bani.
    De educaţie, ce să mai vorbim, unde apare un popă la conducere este clară situaţia.

    Reply
   2. 4.2.2

    neruda cu popescu

    Pa, să o crezi matale!
    Trebuia să te gândeşti bine ce te aşteaptă, înainte să dai şpagă şi să ocupi postul călduţ şi bine plătit.
    A venit momentul să faci puţină mişcare că ţi- a crescut colesterolul de atâta furat din banii cadrelor didactice.
    Toţi analfabeţii au ocupat posturile, iar acum nu ştiu pe unde să scoată cămaşa, (în timp ce oamenii capabili sunt şomeri).

    Reply
    1. 4.2.2.1

     colesterol crescut

     cine nu a dat spaga vrodata. ai fost la doctor? ai dat. asa ca te ia si pe tine vraiere de dare de mita. in legatura cu afirmatia „Toţi analfabeţii au ocupat posturile, iar acum nu ştiu pe unde să scoată cămaşa, (în timp ce oamenii capabili sunt şomeri).” ne pisam pe tine asta e cine e mai tare castiga!

     Reply
     1. 4.2.2.1.1

      Mihnea

      Poate ai dreptate.
      Cine este cinstit, moare cu dreptatea în mână.
      Sunt convins, că ai dat şpagă, să ocupi postul mult dorit.
      Dacă ne spui şi cât ai dat şpagă la angajare, rămân dator şi sunt de acor cu tine.
      Din păcate, mai sunt şi oameni care nu dau şpagă, este adevărat puţini. Dar, poţi să- i condamni?

     2. 4.2.2.1.2

      Ioana

      Este normal ceea ce se întâmplă.
      Dacă dai şpagă să obţii postul, este normal să doreşti ca în timp să recuperezi şpaga dată şi de ce nu si ceva supliment la ea, ca orice cămătar.
      Aşa, că să ne mirăm de ce ne fură contabilii din şcoli.
      Doar paguba (creată de disconfortul contabilului de a băga mâna în buzunar după ceva şpagă pentru mai marii sistemului de educaţie) trebuie recuperată şi doar nu din buzunarul lor că n- or fi proşti.
      Ei, cadrele didactice trebuie să meargă să- şi vadă de treaba lor, nu este admisibil să facă adunări şi înmulţiri pentru a- şi da seama cine îi fură, de ce îi fură şi pentru cine- i fură.
      Poate ar fi bine ca Ministrul Educaţiei să înzestreze contabilii şi directorii cu pistoale şi cum un cadru didactic mai activ se prinde că a fost furat să fie lichidat rapid, să nu mai spună şi la alţii, că nu- i bine pentru sistemul STAT, Mafiot.
      În privinţa mai sus menţionată deputatul Rădulescu poate pune la dispoziţia şefilor de partid metodologia cu împuşcatul cadrelor didactice care nu sunt cuminţi şi doresc să înceapă cu educarea „educaţiei” din instiuţia unde …

    2. 4.2.2.2

     D.(A)N.A.

     Domnilor de la D.N.A., este momentul să vă autosesizaţi.
     Domnul care apare aici „COLESTEROL CRESCUT” recunoaşte că este priceput în a da şpagă inclusiv pentru un post de contabil (şefilor din educaţia argeşeană,) afirmând ” …ne pisam pe tine asta e cine e mai tare castiga!”.
     Situaţia este foarte gravă, atâta timp cât un angajat din educaţie are astfel de principii (ne)bune.
     Cred că ar fi bine să deschideţi o anchetă, sau cel puţin să intervievaţi mahării de la educaţie care se pretează la o astfel de şpagă (ritmică, veşnică şi arhicunoscută).
     Vă rugăm, măcar să- i speriaţi puţin, că nu se mai poate respira de atâta corupţie în educaţia argeşeană

     Reply
    3. 4.2.2.3

     D.(A)N.A.

     La „Limba şi literatura română” am învăţat despre pleonasm.
     Să spui „contabil necinstit” este un pleonasm. La noi este imposibil să afirmi că există „contabil cinstit”, deoarece individul şi- a dovedit (ne)cinstea în momentul în care a dat şpaga ca să ocupe postul.
     Se pune întrebarea, la ce ne trebuie atâta carte?
     Că de furat se fură şi fără.

     Reply
     1. 4.2.2.3.1

      colesterol crescut

      ce sa fure domnul e, ce sa furam? bani de gaze, bani de apa, bani de telefoane, bani de gunoaie, bani de salarii, banii de hotărâri. ești dus sau dusa rău de tot

     2. 4.2.2.3.2

      Miron

      Domnule „colesterol crescut”, las-o mai moale, că nu- i a bună.
      Cunoaştem foarte bine sistemul.
      Dacă doreşti să te convingi, spune- mi „cu cine te însoţeşti ca să- ţi spun cine eşti” şi- n cel mai scurt timp te asigur că- ţi acord sprijinul să- ţi aminteşti tot în ale păcatelor încălcări de legi.
      Vorba ceea, nu crezi că dacă tăceai filozof rămâneai ?

  3. 4.3

   mani nemunciti

   sa se duca la ore nu la cerșit dupa bani. bani după hotărârii sunt bani nemunciți. strigați in gura mare prosti si elevii învață sa fure, fetele rămân gravide la scoală si multe altele lucruri . la muncaaaaaaaaaaaaaa nu la cersit

   Reply
   1. 4.3.1

    liona

    Este inadmisbil să se aibe o părere aşa proastă despre cadrele didactice.
    Da, ei ar fi consideraţi nu proşti, ci tâmpiţi dacă nu ar fi în stare să verifice sumele (două înmulţiri şi o adunare) pe care le calculează un contabil care şi- a ocupat postul pe şpagă şi nu pe măsura cunoştinţelor.
    Din păcate printre profesorii ăştia proşti şi tâmpiţi (aşa cum sunt consideraţi de către sistemul contabilicesc şi de către mai marii lor) se mai găsesc şi unii care sunt în stare să dovedească că banii cadrelor didactice au fost furaţi prin diverse tertipuri contabiliceşti (de doi lei).
    De ce turbează, indivizii?
    Este simplu, o verificare atentă şi reală realizată de cadrele didcatice (eventual şi de organele de control, altele decât cele din Argeş), ar duce la CONCLUZIA că S- AU FURAT BANI LA GREU.
    Din păcate, s- a furat inclusiv din banii statului.
    Privitor la educaţia din şcoli, da, lasă mult de dorit, sistemul este depăşit de situaţie pentru simplu motiv că este condus de incapabili.
    Un simplu cadru didactic are la îndemână pârghii pentru a face educaţie un număr care tinde spre 0.
    Lozincile, din manuale sau cele transmise de mai marii conductori sunt frecţie la un picior de lemn. Să vină contabilii şi mai marii să le pună în practică.
    Oricum, probabil că este mai bine să fii contabil cu burta plină şi odihnit de stat la STAT, decât profesor cu burta goală şi capul plin de stres, pe deasupra şi hărţuit de marii conductori.

    Reply
    1. 4.3.1.1

     zoro

     dovediți daca se poate cu dovezi …………………..

     Reply
     1. 4.3.1.1.1

      Adi

      Există şi dovezi.
      La dumneavoastră încă nu au ajuns?

     2. 4.3.1.1.2

      zoro

      o barat nu am hi hi hi hi

 5. 5

  MARIA

  Nu trebuie confundat popa cu dreptatea, este una dintre cele mai mari greşeli pe care le poate face un supus al Domnului. Este ca şi cum ai compara pe cel cu, coarne cu tămâia.
  Între dreptate şi popie există o singură legătură matematică şi anume sunt invers proporţionale. Cu cât ai popie „mai multă” cu atât ai dreptate mai puţină.
  Sunt nenumărate cazurile în care popii ajung prin Tribunale unde cumpără de la judecători aşa zisa „dreptate”. Ori, între dreptatea popii cumpărată cu bani grei sau prin mişelie şi dreptatea lui Dumnezeu este o diferenţă de la cer la pământ.
  Chiar dacă omul de rând este umilit prin nedreptatea cumpărată şi şmenuită de popă, sufletul omului de rând rămâne curat spre deosebire de al popii care capătă culoarea neagră din ce în ce mai intensă pe zi ce trece.

  Reply
 6. 6

  Valentin

  Nu faceți ce face popa, ci ce zice!

  Reply
  1. 6.1

   LILI

   Nu degeaba se spune că până la D-zeu te mănâncă aşti draci de popi.

   Reply
 7. 7

  Milica

  Politica e o curvă şi cum popa este şi politician, nu trebuie să ne aşteptăm la minuni.

  Reply
 8. 8

  Propunere

  Domnule Savu, scrieți un articol despre popa cu barba pentru ca si biserica își are contabilul ei, ați văzut ce a făcut acesta la câmpulung, de a ajuns matei sa dea vina pe el

  Reply
  1. 8.1

   Petre

   Ce a făcut popa la Câmpulung, că nu cunoaştem?

   Reply
   1. 8.1.1

    Pentru Petre

    Este vorba de cele 5 milioane de lei care au disparut de la Protoieria din Campulung. Protopopul a dat vina pe contabilul institutiei.

    Reply
   2. 8.1.2

    Petre

    5 milioane vechi n-ar fi prea mult.
    Presupun că este vorba de- o sumă mult mai mare.
    Nu ştiţi o fi implicat doar contabilul sau a lucrat în tandem cu popa?
    Popa a picat în picioare?

    Reply
    1. 8.1.2.1

     Pentru Petre

     Este vorba de 5 milioane lei la valoarea actuala, nu 5 milioane vechi. Poapa a picat in picioare, s-a retras la o parohie sătească, de unde probabil va ieși la pensie bine mersi.

     Reply
 9. 9

  ruda cu propunere

  cred ca aveți o problema cu contabili ……………………………………..

  Reply
  1. 9.1

   ruda cu propunere

   ce va place contabila sau contabil

   Reply
 10. 10

  george visinescu

  cu asta ce faceti domnule savu?

  Reply
 11. 11

  Elena Delia

  Cred ca ati batut recordul ca nr. de comentarii, domnule Savu. Din pacate, vad aici si lipsa de bun-simt si de deprinderi elementare de a se exprima in scris in limba romana printre distinsii comentatori. I-as invita pe aceia care se exprima porceste (derivat de la „porc”) sa-si dea numele adevarat, asa cum fac si eu; este vorba despre aceia care-i trimit pe profesori la „munca, nu la cersit”. Ascultati, voi, saracilor, aveti grija cum folositi cuvantul „(a) cersi” in aceeasi propozitie cu „profesori”! Voi, frustratilor si ex-repetentilor, nu avem nevoie de aprecierea voastra, nu vrem nici macar simpatia voastra, fiindca apartiem a doua lumi diferite: noi avem lumina si decenta, voi aveti vesnicul intuneric . E suficient ca traiti in intuneric, asa nu va puteti bucura nici de case, de masini, de aur si de geamantanul cu bani.Cine nu s-a luptat pentru recuperarea diferentelor banesti, pe care guvernul de rusine nationala le-a „taiat” prin incalcarea legii, acela nu traieste din salariu, ci din alte surse, mult mai substantiale; de aceea nu se zbate sa intre in posesia a ceea ce i s-a luat. Ca sa le explic acestor insi ca pricipiul de viata (disperata,pana la urma) „Cine poate oase roade.” le va aduce vesnica foame…este inutil. Ma multumesc doar sa citez o cugetare pe care am citit-o de curand si de a carei veridicitate ma conving din ce mai mult: „Nu te pune cu prostul; el va incerca mereu sa te coboare, pana te aduce la nivelul lui si acolo te bate cu experienta.”.

  Reply
 12. 12

  elevul clasa 6

  vorbim de spaga numai de spaga. dar sa v spun si eu ceva. sunt un coleg de clasa de al unui alt elev. acel elev este copilul unei profe din scoală unde învață eu. colegul meu era numai nota 10 oare este foarte deștept. nu știu Dece are numai 10. 10 la mate, zece la ROMANA, 10 la religie, 10 la biologie, 10 de sport, 10 la engleza. Acest elev este favorizat. oare părintele lui da spaga la colegi lui. Cred ca da! Eu sunt modest părinți nu am sunt plecați afara in Austria de 2 ani, mă creste bunica si ea tot mă învață ce este bine si rău sa nu dau spaga când voi creste sa mă bucur Dece am si sa nu fur , si am note modeste de la 7 la 9. Ce este de făcu aici? de aceste probleme nu se scrie nimic domnul e redactor?

  Reply
  1. 12.1

   Ioana

   Frecventaţi mai des orele de limba şi literatura română.
   Nu strică puţină frecvenţă şi la matematică.
   Este bine ca nu cumva mai târziu să vă faceţi de râs precum contabilul nostru care nu se mai opreşte din comentat, că de calculat este şi mai varză decât la gramatica limbii române.

   Reply
 13. 13

  Puiu

  Doamna Delia, cu asemenea comentarii niciodata nu poti sa te bucuri ca ai doborat recordul sau nu, mai ales daca esti Savu. Sunt peste suta de comentarii facute la cele doua editoriale ale domnului Savu, editoriale foarte apreciate de adevaratii cititori si comentatori, si manjite si batjocorite de un personaj care nu” si-a gasit nasul.”Pe domnul Savu nu l-a deranjat aceasta batjocura, poate prin prisma faptului ca Domnia Sa vede altfel lucrurile, mai ales ca are studii de specialitate si intelege altfel actiunea acestui frustrat, care si-a luat tot felul de nume si a aruncat cu mizerii in toata lumea. Nici redactia nu a avut nicio strabatere ,niciun inspector de la ISJ. Sunt incantat de comentariu si apreciez, ca intodeauna, atitudinea dumneavoastra.” Onorabilul „contabil a avut si o interventie buna, care mi-a amintit de faptul ca nu s-au mai dat diferentele banesti pe 2017 si 2018, pentru cadrele didactice, iar noul guvern nu a pomenit nimic despre acest lucru si nu am vazut nimic in noul programul de guvernare. Cugetarea este foarte tare prin veridicitatea ei si sa nu uitati ca prostul este in stare de orice, pentru ca are mintea odihnita!

  Reply
 14. 14

  generalul " fugaret "

  eu cred ca chestia asta cu „.” Onorabilul „contabil ” e cam exagerata de unde nu știm ca nu este o simpla imaginație a un mora si o făcătura in spațiul public. Eu cred ca sunt si lucruri mai importante de făcut. cum ar fi sa stai acasă liniștite, sa nu va mai agitați de pomana, cu soții dumneavoastră si sa va beți cafeaua de sera fiindcă este duminica sera si mâine începe o noua săptămâna de munca cu problemele conidiene de la serviciu pe care le știți cu toții. Urmăresc de ceva timp acest sait si vad o lipsa de respect a unor persoane care au ceva cu un personaj inventat de cineva pentru a face niște spirite agitate si a instiga niște galerii de imbecili la revolta in masa. Dar înainte sa va culcați spuneți rugăciunea de seara ca domnul sa va păzească mâine. Daca nu o știți spuneți cel puțin Tatăl Nostru si poate veți gândi mai bine sau daca ni asta nu o știți numărați pana la 10 de 10 ori si beți un pahar de suc de lămâi poate va mai liniștește
  P.S. este valabil si pentru PUIU si Elena Delia care după părea mea se cunosc sau sunt aceiași persoana

  domnul sa fie cu voi după fapta si răsplata

  Reply
 15. 15

  presedintele

  daca nu ați știut cu cine sa votați, nu ați votat cu cina va dat ați votat cu un …………… si ați luat teapa

  Reply
 16. 16

  Elena Delia

  Domnule Puiu, asa este, prostul are mintea odihnita. Ma face sa rad putin comentatorul care presupune ca suntem una si aceeasi persoana… Eu nu v-am vazut in viata mea, nici nu stiu daca va numiti Puiu si, daca sunteti din Arges, atunci ne despart vreo…2000 de km. Ma bucur , totusi, de un lucru: acel comentator, care nu mi se pare chiar de rea-credinta , doar suspicios (si bine face), a identificat in comentariile nostre anumite similitudini. Este vorba de o atitudine comuna de bun-simt , pe care, de altfel, au demonstrat-o si alti comentatori . Domnule „general fugaret”, ne-ati dat, totusi, niste sfaturi bune, demne de urmat. Aveti dreptate, avem nevoie de odihna. Maine ma prezint in fata unor copii pe care trebuie sa-i conving ca Romania este o tara frumoasa, cu oameni buni si cu o limba minunata , in care merita sa se intoarca, undeva, candva… Noapte buna tuturor!

  Reply
  1. 16.1

   generalul " fugaret "

   Vedeti ca am dreptate liniste si pace fiindca asa este mai bine. Cum a zis cineva candva „ciocul mic „

   Reply
 17. 17

  Elena Delia

  Aaaaaaa! Nuuuu! Liniste si pace,da. Dar „ciocul mic” nu-i de mine.

  Reply
 18. 18

  george visinescu

  Cum se vede Biserica astazi este o realitate destul de greu de relevat, insa cateva intrebari merita raspunsuri:
  1. Este Biserica Ortodoxa Romana o institutie privilegiata? DA
  2. Beneficiaza de o finantare mai mare decat Sistemul Sanitar? DA
  3. Detine proprietati, terenuri si beneficii derivate din asta? DA
  4. Accesul la o invatamantul preotesc are un numar de mii de locuri anual in dauna unor specializari ( medicina, armata, servicii)? DA
  5. Exista o piata neagra a afacerilor bisericesti? DA
  6. Este implicata proportional cu beneficiile in mediul social? NU
  7. Este chinuita de cancerul coruptiei si al luptei pentru putere? DA
  8. Este artefactul ideologic al PSD? DA
  9. Si-a facut cu brutalitate intrarea in sistemul educational gimnazial? DA
  10. Este condus de personaje care s-au implicat politic si influenteaza ofensiv asta de partea stangii? DA
  11. Enoriasii in majoritatea lor sunt asistati sociali, oameni cu un nivel de cultura scazut, batrani etc? DA
  12. Cersesc sau primesc fara sa declare avantaje banesti? DA
  13. Elevii ai caror parinti refuza ideologia preoteasca furnizata in scoli sunt stigmatizati? DA
  14. Au compromis definitiv rolul bisericii in societate? DA
  15. Beneficiaza de contributii de ordinul sutelor de milioane de euro ( vezi Catedrala) din banii contribuabililor? Da
  16. se scalda in lux opulent? Da
  17. sunt din ce in ce mai compromisi in ochii opiniei publice? Da
  18. accesul in parohii ai absolventilor popi se face cu plata a spagi enorme? DA

  lamurita treaba? NU 🙂

  Reply
 19. 19

  Pop

  Domnule George Visinescu nu ati dori sa prezentati si dovezi concrete cu privire la cele 18 capete de acuzare?
  Ma refer la documente, legi, situatii nominale care sa confirme afirmatiile.

  La pct. 2 va asigur ca e doar o elucubratie.
  Sistemul medical are 4% din PIB iar toate cele 18 culte 0,04% din PIB.

  Daca si la celelalte 17 sunteti la fel de informat ori manipulati, ori dezinformati ori repetati slogane inventate de ONG uri ,,prietenoase.

  Reply
  1. 19.1

   MARIANA

   Răspunsul este simplu: în timp ce în România se închid şcoli pe capete, cadrele didactice mor de foame, numărul de biserici s- au înmulţit ca ciupercile după ploaie.
   Idem, numărul de popi, cu salarii asigurate de la stat (restul sumelor, care se adună sunt ciubuc care nu se impozitează).
   Pentru cine nu ştie Biserica ortodoxă desfăşoară diverse activităţi, inclusiv de comerţ şi nu se supune regulilor finanţelor, plătind inclusiv TVA- 0%.
   Nu avem de ce să comparăm sistemul medical 4% buget PIB, cu bugetul de la popi.
   În primul rând un spital nu se întreţine cu puţină muzică şi cu ceva dat din gură.
   Pe de altă parte:
   – într- un spital există şi o responsabilitate imensă, şi nu se compară cu greşeala unui popă care a sărit 3 strofe.
   – nu este bine să comparăm venitul unui cadru didactic cu cele unui popă, ca să constatăm că multe cadre didactice nu au bani să- şi plătească chiria.
   Dar, dacă privim mai cu atenţie, constatăm aşa cum ziceţi dvs. că, cu un buget mai mic la popi, aceştia trăiesc mai bine (cu burta mare) decât cadrele didcatice (sfrijite) cu un buget mai mare.
   Şmecheria financiară este simplă şi a fost redată mai sus (se numeşte piaţa neagră, mafie, curvie, etc)

   Reply
 20. 20

  puiu

  Pentru vocatia extrem de inteligenta adomnului Pop fc urmatoarele precizari:
  daca domnul visinescu sau naiba il mai cheama pe aici are sau nu dreptate, este doar o problema de fond, insa cava trebuie sa intelegem toti cei care citim cu o anumita inversunare articolele domnului Savu , ale domnului Puiu si sa le punem in contrapondere cu graficul de accesari ale acestui cotidian. Poate ca dl, Visinescu in teoria sa emite niste paradoxuri la care ma indoiesc ca nu va raspunde insa in orice caz sa va ajut sa faceti putina lumina in ceea ce se intampla pe aici. Este o imensa prapastie intre numarul de vizualizari ale domnilor Golescu si Ulmeanu prin comparatie cu cele ale domnului savu. Pe buna dreptate asta pare cel putin ciudat daca este sa ne raportam la numarul de exemplare vandute. Fie si din aceasta perspectiva ceva este putred aici. Eu cred ca dl. Savu are niste oameni care sub pseudonim sau prin autoaccesarea articolelor poate realiza aceste mii de vizualizari pentru niste postari. De retinut: In cotidianul Argesul se poate face fraudulos monitorizarea adreselor de IP. Mai mult decat atat sa aveti o enorma atentie legata de locatia si datele personale pe care le insotiti postarilor dvs. Fi-ti cu mare grija si in ceea ce priveste nick-name-urile sub care postati. Din surse demne de incredere dl. savu este un fost ofiter lasat la vatra care incearca aici sa isi hraneasca o anumita isterie mediatica. Are zeci de arondati care sustin numarul de vizualizari, unii dintre acestia fiind efectiv substituiti de acesta. Practic este un mecanism care in afara unei probe patologice ( banuiesc ca individul sufera de ceva sindrom Bordeline), reuseste cu voia stapanirii sa fie lasat ca experiment de presa. Credibilitatea acestui cotidian a ajuns la marginea logicii si va invit la o maxima prudenta in abordarea conduitei jurnalistice. Atentie mare !

  Un singru lucru vrem să vă facem cunoscut, distinse comentator: la ziarul acesta nu se face nimic, dar nimic, în mod fraudulos.

  Reply
 21. 21

  depudata de arges

  buna ziua domnule savu. as avea o propunere pentru dumneavoastra. dece nu faceți si un articol despre femeia politician, deoarece județul nostru se mândrește cu foarte multe femei politiciene si ar da bine la sexul frumos din județul nostru

  cu stima

  Reply
  1. 21.1

   ILIE

   Atât FEMEIA politician, cât şi BĂRBATUL politician, fie el de P.S.D., sau de altă culoare, din păcate nu a dovedit nici măcar că doreşte să se implice în lupta anticorupţie. Ba din contră, ne- au demonstrat ambii (fie el sau ea) că peştele de la cap se împute.
   Tot sistemul mafiot al statului este condus de politicienii mafioţii, conform diverselor funcţii pe care le ocupă.
   Exemplu, clar şi concret: sub directa îndrumare a politicienilor de la conducerea educaţiei argeşene s- au prăduit sume de bani imense prin renumitele artificii ale contabililor. Nu degeaba după 2011, a fost scos la licitaţie pe piaţă câte un post de contabil în fiecare instituţie de educaţie.
   Înainte de 2011, era un singur contabil la Primărie, care ţinea şi evidenţa şcolii.
   Acum avem un contabil la fiecare şcoală şi se vaită că- l năpădeşte munca. (probabil munca de a fura).
   Suntem interesaţi să aflăm momentul când STATUL (şi nu cel mafiot) v- a afla că mare parte din contabili nu au furat numai din buzunarul cadrului didactic ci şi din cel al STATULUI.
   Oare se va întâmpla ceva, la acel moment?
   Oare de ce politiciana sau politicianul de Argeş nu zic nimic?
   Probabil că le convine situaţia, că vorba ceea, cine împarte, parte îşi face, NOI RĂMÂNEM TOT CA PROŞTII.

   Reply
 22. 22

  deputatul de arges

  ILIE ești profesor. profesoara, învățător, învățătoare cred MIAR FI RUSINE DE CE AI ZIS . tine minte un lucru ești normat la numărul de copii, legea educației se va modifica si atunci sa te ti va fi cam nasol pentru voi, pana la sfârșitul anului veți avea o noua lege a educatiei si este cam nasoala . Unele scoli declară mulți copii înscriși sa va tina pe voi pe post asta nu este paguba la bugetul de stat. Stați cu cate 10 copii la ore ba chiar cu cate 7 când in alta unitate sunt cate 25-30 de elevi pe clasa asta nu se numește fals in declarați. Ziceți de contabili ca nu știu ce fac, dar voi in consiliile profesionale înscrieți copii cu duiumul care nu frecventează scoala cam la 3 săptămâni au peste 100 de absente si in vara trec corigentele cu cate ceva la buzunar sau la sacosica asta se numește dare si luare de mita si este cam nasol pentru voi când feti fi funcționari publici pana acum erați contractual . Eu am propuns ca corigentele sa se dea cu alți profesori din alta scoală sa vedem daca mai trec atunci. Pana in 2011 nu aveați nici pe ce scrie o cerere cred si acum va găsirăți de cine sa va luați. Prin alte cuvinte cred ca acești domni si doamne contabili sunt o piaza pentru voi rea fiindcă v-au cam pus puțin la respect. Cred ca nici la capitolul salarii nu stați rău fata de iei si nici la capitolul vacante fata de iei. toate acestea se vor regla pana la începutul anului 2018

  Reply
 23. 23

  popescu

  domn ilie tu nu ai familie acasă nu te gândești ca poate copilul tău sau nepotul ii place contabilitate . Ce o sa strigi ? cum strigi acum? hai sa nu mai avem facultăți de contabilitate SI ECONOMIE ca toți sunt hoți. Tu nu ești hot? oare tu nu ai luat măcar o pruna din copacul vecinului, asta nu se numește tot hoție? este scandalos si rușinos ce afirmați ca toți sunt hoți din scoli. oare contabilul de la primărie nu este hot cu primarul de iei dece nu ziceți? sunteti ruda cu cineva?

  Reply
 24. 24

  florin M.

  rușine pentru ILIE ce afirmați face

  Reply
 25. 25

  eugen

  eu cred ca profesori lau lăsat corigent pe acest ILIE

  Reply
  1. 25.1

   nelu

   si eu sunt de părerea asta si are pica pe scoli dar după cum le zice eu cred ca acest personaj este un fanatic pe contabili sau contabile fiindcă int-ro viată anterioara a fost însurat sau însurată cu …… si a divorțat si ia luat toata averea fiindcă ei știu s fure si acum a inebunit fiindca nu mai are nimica

   Reply
  2. 25.2

   liliana

   si suzeta i-o fi luato

   Reply
  3. 25.3

   eugen(ia)

   Tu, nu te poţi numi decât contabil de Şcoala de comună, care începe cu Ţ şi este învecinată cu municipiul Mioveni.
   Ar fi bine, ca dl. Tudose să se autosesizeze că- i calci în picioare subsalternii. Ori, poate deja te- a felicitat, la modul cum te- ai dat în stambă.

   Reply
   1. 25.3.1

    Puiu

    puta mea nu teai prins eu sun tu

    Reply
 26. 26

  octavian

  ilie ar trebuie sa se gândească ca si el lucrează la stat si poate cineva îl va bârfi sau il va incrimina cum face el pe unele persoane care isi dau duhul pentru unul ca ilie care. după pararea mea este un cadru didactic si care vrea si el/ea o funcție sau sa promis ceva daca este rau, si arunca jigniri in presa

  Reply
 27. 27

  gica

  ilie ar trebuie sa renunțe la profesia de profesor si sa se facă procuror ii este scris in stele in seara asta

  Reply
 28. 28

  leana

  eu ii aprind o lumânare la slujba de duminica la biserica lui ilie. așa săi ajute dumnezeu

  Reply
 29. 29

  ILIE

  Sunteţi cam mulţi care scrieţi numele cu literă mică. Idem începutul de rând.
  Îţi fi învăţat toţi la aceeaşi şcoală şi frecventat aceeaşi biserică?

  Reply
  1. 29.1

   gica

   nu dar poate am avut aceleași profe de limbi si literaturi in generala

   Reply
 30. 30

  Anca

  I mare i mic ce important are Ilie este un nume ar trebui sa se mai linistesca ce conteaza esenta este baza. Cel care acuza se scuza. Cine striga el este adevaratul hot

  Reply
 31. 31

  Puiu

  Domnule ILIE, nu cred ca sunteti atat de naiv sa nu realizati ca domnul contabil si-a luat toate aceste nume si ca l-a suparat ceva rau de tot de nu se mai opreste! Eu sunt absolut convins ca este cineva care-l cunoaste pe omul care scrie la intervale foarte scurte de timp. Are o putere de manipulare fantastica si nu-l cred atat de habarnist cum vrea sa para. Asta si cu ajutorul nostru ,al celor ce-i dam apa la moara. Eu consider aceasta actiune a contabilului, o lectie pentru cadrele didactice care dau dovada de mult bun simt si supunere ,aproape de ceea ce eu indraznesc sa o numesc „inconstienta”.O spun cu parere de rau dar am ajuns sa-i dau dreptate acestui om in unele afirmatii pe care le face si sunt absolut adevarate. Mereu m-am intrebat de ce nu sunt auzite cadrele didactice in comentariile pe care le fac!? N-am ajuns la niciun rezultat. Nu am crezut ca sunt cadre didactice care nu si-au luat drepturile banesti pe care le-a hotarat instanta. Contabilul m-a facut sa ma interesez si are dreptate; unii nu au luat nimic, altii mai au de luat pe 2017 si 2018. Acest contabil nu era tinut de ISJ Arges daca era un fraier. Numai sa nu fie un element de fictiune, dar nu vad de ce atata manipulare! Mai am o intrebare,domnule ILIE. Aveti sindicat? Eu nu cred ca aveti.

  Reply
  1. 31.1

   ILIE

   Domnule Puiu, aveţi dreptate.
   Sindicatul învăţământ SIPA Muntenia, este doar cu numele. SIPA doar adună cotizaţia, pentru ca liderul să aibă de unde să primească salariul de peste 90 milioane pe lună, în rest membrii de sindicat au fost vânduţi de mult.
   Acesta este motivul pentru care contabilii (îndrumaţi şi de la centru) ăşi permit să facă ceea ce fac.
   Practic, cadrele didactice din învăţământul argeşean au ajuns să fie trataţi ca nişte negrii pe plantaţie.
   Faptul că un contabil, este atât de agitat încât nu se mai opreşte din comentat cu aluzii de …, întradevăr nu dovedeşte decât că este speriat, ceea ce înseamnă că ceea ce a făcut nu este din greşeală ci cu intenţie şi rea credinţă.

   Reply
 32. 32

  papam

  il pupam pe ilie

  Reply
  1. 32.1

   viorel

   mai bun ar fi un sutelet in fun…..

   Reply
 33. 33

  adrian

  dar de unde stiti ca este contabil si nu este alcineva Puiu

  Reply
 34. 34

  AUR00

  Îmi pare rău, că am descoperit aşa târziu articolul dvs., dar despre popa ăla made in Lereşti se pot scrie romane sau cel puţin un documentar (pe baza documentelor).
  Individul m-a ameninţat că dacă doreşte el, eu nu îmi voi găsi servici în judeţul Argeş.
  Până în prezent am trăit puterea acestuia de corupţie, dar totuşi spre ghinionul lui, nu a avut rezultate în alor sale lupte şi fapte.
  Drept urmare, pot spune, că, cu puţin efort putem să demonstrăm că popa în cauză împreună cu ai săi şefi nu sunt D- zeu pe pământ.
  Eu încă mai sper că Preaînaltul Calinic îşi va cere scuze, pentru sprijinul pe care l- a acordat şi îl acordă individului numit popă- director de Lereşti.
  Pentru iertarea păcatelor poate nu ar fi rău şi poate nici prea târziu, ca I.S.J. Argeş să recunoască în public adevărul şi nemernicia de care a dat dovadă.

  Reply
 35. 35

  Puiu

  Măi „Puiu”, măi cocoşel, tu nu poţi să scrii un cuvânt corect, dar o propziţie din cinci cuvinte! Du-te la şcoală, că ai de făcut ” ştate” de plată, iar dacă-ţi place să-ţi zici Puiu, la inceput trebuie s-o faci cu literă mică! Pentru tine nu e greu ,eşti obişnuit , ce pana ta! Apoi văd că abia ai ajuns la rangul de puţă, eclozatule!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.