12 aprilie, 2021

Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  INDIGNATUL

  Eu, INDIGNATUL scriam la 5 noiembrie 2017 at 5:36 pm la rubrica comentarii:
  „O propunere! Anul acesta sa se elimine categoria politicieni din Premiile de Excelență ale ”Argeșului”. Enumerăm prezentele„dezastre” ale județului, anticipăm pe viitoarele, ne framântam că lucrurile stagnează ori nu evoluează spre bine, și noi le dăm premii! Chiar suntem masochisti?! Avem alte personalități din varii domenii care aduc plusvaloare acestor meleaguri făra a fi politicieni înconjurați de yesmani donatori de taloane! Hai să terminăm cu fățarnicia că așa e democratic, că dacă cititorii au trimis, noi trebuie să-i luăm în seamă și să premiem niște fantoșe care nu fac nici act de guvernare nici de opoziție, ci doar sug, sug la ugerul generos al demnității „uzurpate” printr-un sistem de vot vicios, ambiguu !”
  Parțial sunt mulțumit de faptul că ziarul a ținut cont de indignarea mea, ignorând nulitățile anului 2017: parlamentari de Argeș și polititicieni locali fără nicio realizare. Zic parțial, pentru că între cei premianți s-au strecurat câțiva pentru care ați creat categoria Administrație care, prin statut și pentru justificarea salariului, oricum trebuie să facă ceva pentru comunitate, nu doar semnarea de acte(mă refer la primari, secretar de stat).

  Reply
 2. 2

  Maria

  Tot pleaca unii primari sa semneze si….lumea tot rau o duce. La anul sa nu mai fie nici un politician invitat va rog frumos.

  Reply
 3. 3

  geo

  Spuneti-mi si mie, ce a facut Ioana Jenica Dumitru pentru Stefanesti de i s-a dat premiu de excelenta pentru administratie? Ca eu nu vad nimic.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.