Related Articles

8 Comentarii

 1. 1

  Doctorul

  Premierul care va fi e un fel de premierul care este. Foarte interesant!

  Reply
  1. 1.1

   Doctorul

   Pardon, „primarul care este”.

   Reply
 2. 2

  alegator

  Analiza excelenta,felicitari !

  Reply
 3. 4

  Puiu

  Spre deosebire de dumneavoastră ,tot timpul am ştiut că politica ne va lua prin surpridere. Poate dacă noi cetăţenii şi majoritatea jurnaliştilor, am fi dat dovadă de atâta vehemenţă, de care daţi dovadă astăzi dumneavoastră, altfel ar fi stat lucrurile. Dacian Cioloş nu minte ,el nu face politică, pentru că el nu a făcut şi nu face nimic pentru România. Nici domnul Iohannis nu face politică. Tandemul Iohannis -Cioloş seamănă izbitor cu tandemul Băsescu -Boc, numai că primul este mult mai tare ca al doilea. Nu puteţi face din domnul Klaus Iohannis un partizan al politicii româneşti, n-ar fi drept, pentru că, cei doi au scos politizarea şi-au inclus tehnocratizarea. Apoi domnul preşedinte este un adevărat luptător împotriva corupţiei, un exemplu de moralitate, care pune mai presus de orice, interesul naţional. Ne-a folosit nouă la ceva, că domnul Blaga este un politician versat? Sau Ponta, care a încercat, şi parţial a reuşit, să îndrepte tot ce fusese strâmb in guvernarea anterioară!? În viziunea domnului Iohannis cred că se înscrie la penali. Aici ,cu penalii, cred că are domnul preşedinte o problemă. Nu i-a definit prea clar şi asta i-a determinat pe unii să afirme că şi Domnia Sa ar avea probleme de natură penală. Lumea rea! Ca să nu se compromită, domnul Iohannis nici nu i-a invitat la Cotroceni, pe mulţi dintre penali ,cu ocazia zilei de 1 Decembrie. N-am nicio străbatere că după 11 decembrie legendele se vor stinge şi eroii vor fi compromişi! Aici mă ajută experienţa alegerilor anterioare. Niciodată n-a ieşit ca mine, ci din ce în ce mai rău. Mi-aduc aminte de Octavian Paler, care, întrebat ce părere are de tandemul Băsecu-preşedinte, Boc-prim ministru a răspuns sec: ” sper să nu apuc acele vremuri „. Astăzi, ce-ar fi zis?

  Reply
 4. 5

  Nicu

  Alegerile acestea sunt cele mai lipsite de speranță din toate alegerile pe care le-am avut pana acum.

  Reply
 5. 6

  Samir

  Eu nu voi participa la vot.

  Reply
 6. 7

  Dan

  Domnule Savu, voi incerca sa va surprind eu…Va avertizasem cu ceva vreme inainte ca dupa articolul anti-PSD veti avea parte de o sapuneala de la Seful…M-ati asigurat ca aveti toata libertatea. Astazi recidivati cu umilinta si supunere asemeni lupului slab cu grumazul in dintii lupoaicei alpha >Va intorceti la esenta. Medicatia , atat cat este va aduce in marasmul ipotezei finale. Rosu pana la capat….Le-am aratat copiilor mei ce se intampla cu batranii cand o iau razna. Va sigur ca le este cu mult mai multa sila decat mie…Omusorii astia va scarbesc din bun simt. Total, fara echivoc, si au grija sa contureze (nefiind niste idioti) faptul ca parintele lor a platit rosilor o gramada…Copiii mei va scarbesc domnule Savu…As vrea sa realizati ca scarba este generalizata in fata a ceea ce le-am povestit. Este o scarba creata din media aritmetica a ceea ce eu am patimit intr-un comunism transformat utopic in PSD. Am avut grija sa va urasca intr-atat incat aflat in ospiciu sa nu va aduca nici macar portocale.
  Sa lamurim niste clivaje….Ce alternativa ar putea propune dihonicul Ciolos unui banstustan de stanga instaurat la Pitesti…? Aparent nimic. Insa ar fi o solutie sa-mi prezentati domnia vostra o alternativa la rosul instaurat de doua decenii si jumatate la Pitesti? Evident ca nu. Mi-este groza sa imi iamginez ce produce ,,educatia,,dvs in masura rosie intr-un public credul. Ce ai domnule cu Ciolos? Intreb ca parinte… Nici macar asta nu-mi este drag…Cum poate unul ca actualul prim-ministru sa se asocieze cu retardatii de la PNL. Este clar ca nu are tiglele pe casa, insa domnia sa are un avantaj…Este un bolnav curabil. Sa mai lamurim ceva domnule Savu… Ciolos a devenit bolnav cu mult mai tarziu. Omul este sub tratament ca toata dreapta argeseana…Rosii tai savule, sunt in metastatza…Definitiv.
  Dumneata domnule Savu mai ai o problema grava….Esti incapabil sa accept ca Baronul Rosu da ordine din puscarie sefului tau…Pricepi ma Savule? Ceea ce ustura cel mai rau nu este nici macar asta, ci faptul ca o parte bunicica dintre colegii de redactie te considera idiot ( poti inlocui cu idealist de stanga)…Solutie: Un ordin sec catre troli sa ma sodomizeze mediatic ( stiu ca scrii personal in numele lor) sau un ban…Ma refer la banat ( nu la Timisoara) ci la blocaj ma Savule…Off doamne, esti nepretuit….

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023