02 iulie, 2020
ad

Related Articles

2 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Iată că şi în cazul unui vechi ziarist de la „Secera şi ciocanul” – Organul regional al judetenei PMR/PCR Argeş, înainte de ’89 , dar jurnalist cu studii temeinice de filologie modernă şi clasică, la timpul lor, la Universitatea românească cea mai prestigioasă, Bucureşti , când vine vorba de a trata „partinic” un subiect de propagandă electorală cum este acela al alegerilor europarlamentar, în 2019, SUBCONŞTIENTUL său îi pretinde fostului redactor şef adj.,aflat azi la anii senectuții, OFRANDĂ … de „sublimare” a culturii traduse/trădate pentru „Propaganda de partid”, în epoca Democrației, la 30 de ani după „Evenimentele” sângeroase din 1989/1990 !…
  Despre ce e vorba ?! Păi, subliminal , „demonul” Culturii generale trădate a ziaristului Traian Ulmeanu il „pune” să evoce o vorbă rămasă în istorie a lui Cesare Borgia , fiul Papei Alexandre al VI-lea (al doilea papă cu origini catalane-Rodrigo Borja- nepot de soră al Papei Călixtus al III-lea) care se pare că e spus : „Aut caesare , aut nihil”, fiind „mâna înarmată” a Papei Alexandru al Vl- lea , tatăl său şi al încă 3 frați, printre care celebra sa soră, femeie fatală,incestuasă, seducătoare , coruptă şi ucigaşă de bărbați politici ai vremii (sec XV-XVI) , împreună cu Cesare,frate şi tatăl incesuos , carnal etc. ,Rodrigo Borgia (Borja) -Papa Alexandru al lll-lea….
  Ziaristul Tr.Ulmeanu scrie : „Aut caesare, aut Don Q.”, ca să nu se trădeze că îi compară pe politicienii români de azi nu cu eroul lui Cervantes (imaginar) , ci cu marii corupți, ucigasi de adversari, depravați etc.etc. din odiosul clan ISTORIC Borgia !

  Reply
 2. 2

  Geo

  Nota: pestele infestat era braconat de romani si adus in tara tot de romani. Romani care au fost prinsi de Europol. Manipularea asta cu dublu standard nu tine.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.