Related Articles

12 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Când Şefu’ ăl Mare (MAESRTUL), în toiul „postului de Crăciun”, te invită si pe tine, un”amărât” (cumulard de PENSIE…ca de „penitenciar Colibaşi”! & SALARIUL de „ONG-ist #”!)…şi te SERVEŞTE…cu „punctul de vedere”… (versatil) ca … „The Horizon(t)” pe Smart Galaxy X 11(un fel de… „pensie”…de/la…45 de ani (!)…ca in… „visele erotice”!), iar la masa pe care a întins-o generos în SUFRAGERIE a mai scos şi „argintăria” (cam coclită/recurentă !) si, din capul lui de massă, te îndeamnă…”legumeşte, taică!” , poți să mai exprimi „Liber”(!)…ce gândeşti despre porcul …de pe gard/PSD şi gradul/LIBERAL …din farfurie ?!!

  Reply
  1. 1.1

   colegul care nu te-nghite

   savule las-o moarta ca e cu curul in usa si bati campii. Stai dracului si mananca-ti soriciul pensiei nesimtite si lasa-ti seful in pace jigodie

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Ba, FLOCEO, după ce ca esti…” curvă de intersecție”, te mai dai şi „coleg”, vai de curu’ tău de miciman (subofițer/gradat/ în armată rusă) ! Iesi, dracu’lui la pensie , PUTOARE !

  Reply
 3. 3

  Rumburak

  Limbajul licencios si trama sub care functioneaza comunicarea in spatiul public sugereaza un singur autor. Nu trebuie sa fi un experimentat pentru a observa ca sub diverse nick-name-uri si sub diverse pretexte avem de a face cu acelasi obsedat care a adunat o imensa frustrare dintr-un motiv numit EXCLUDERE, Cel mai probabil este vorba despre un ,,cantautor” de metafore recent eliminat din spatiul public pentru multiple derapaje de ordin patologic. Varsta , probabil 50+, fost nomenclaturist, bun cunoscator al manipularii pe model comunist, pensionar MAPN avand ceva probleme cu niste fraude, reesapat intr-un model care s-a dorit formator de opinie pentru tineri si varstnici deopotriva. Un individ periculos nu atat pentru ce promoveaza platit la greu pentru serviciile PSD cat pentru multitudinea de postaci sub al carui nume scrie. Toate pistele duc catre acelasi individ care astazi se razbuna intr-un mod absolut mizerabil pe fostii colegi de redactie pentru ca au ales calea echidistantei. Din fericire este semnat in frunte.

  Reply
  1. 3.1

   Goargăș

   Greșiți fundamental. Dl Savu, pe care îl stimez foarte mult, nu se pretează la mizerii. Este un tip introvertit care rămâne perplex când vede cu câtă răutate este atacat, inutil, pe nedrept. Toate editorialele sale stau sub semnul bunului simț și al cititului de cărți. Da, se vede că susține puțin stânga, dar este normal atât timp cât avem o dreaptă ,,strâmbă”. Vă dau eu exemple, cât cuprinde. Am încercat în comentariile mele să fiu rezonabil, să nu dau cu piatra (prea mult). Credeți-mă, fără Savu ,,Argeșul” (re)devine fad.

   Reply
   1. 3.1.1

    Anonim

    Iar cu ,,excluderea” e ca la Radio Erevan!

    Reply
    1. 3.1.1.1

     Anonim

     Doamne, cum mai vine Ignatul şi peste porcii de anul ăsta ai Argeşului si îi vădeşte iar… cocoțați… pe GRAD !

     Reply
 4. 4

  Anonim

  Câtă LIPSĂ de inteligență şi RISIPĂ de Libertate (AUTOimună !) denotă comentariile unor căutători/căutătoare de (noi) senzații… „wow” (bazale & repetitive) ca plânsul recurent & instinctul primar al …suptului (la țâță)…. la orice pui de primat/ă… care vine pe lume deja înfometaț/ă şi vrea în jur numai zgomot asurzitor şi idiot de petarde (retard/retarde) şi jocuri de luminițe colorate care să declanșeze BUCURIA…antiCIPatelor eliberatoare de angoasa reptilelor gonflabile uriaşe …de la Bucureşti/Bruxelles !

  Reply
 5. 5

  P.O.

  Unele dintre comentariile de aici se scriau, înainte de 89, pe pereții WC-urilor. Domnule Savu, pleaca de la ziar și mergi la bibliotecă, adica scrie cărți, domnule, ca ziarul a ajuns să fie citit si de idioti, ceea ce nu se pune la carti.

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   E mult mai grav !…Toți des fund ă torii de closete, de dinainte de 1989 , îşi pun coprocultura personală (analiz@) între coperți de volum (monumental) şi o expun azi la wc (water closed-că le-a „tras” UE şi apa !) ca să-şi educe nepoții întârziați mental/arierați/ să nu mai risipească „cur papier”-ul !

   Reply
 6. 6

  Rumburak

  Chiar daca multi in blameaza si inca si mai multi ii caineaza, Savu asta al nostru ramane dobitocul model. Nu a inteles nici in al 12-lea ceas ca in orice oranduire cand sensul se schimba trebuie sa ai un nimim de inteligenta sa te adaptezi. Scumpul nostru dobitoc a urlat si cand i-au arestat idolul cu mustata, si cand proasta proastelor pierdea alegerile, si cand amaratii din opozitie isi dadeau cu lac pe unghii. El a urlat ca un bou moscat si a chitatit in gaura lui pana intr-o zi cand ai lui l-au calcat pe coada. Urla acum a paguba sodomizat cu curul in usa de parca i s-ar fi luat dreptul de a fi bou pana la capatul zilelor. Poti fi de stanga, este un drept pana la urma, insa ai bunul simt sa aduci argumente nu in fieful mizerabil al celui mai linsat judet si celui mai idiot municipiu al acestei tari, ci punand cu un minim de eleganta o logica inaintea instinctului. Catre toti postacii in numele carora raposatul Savu inca bantuie ca un moroi prin redactie: Ma ametitilor, ma boarfelor, intr-o lume civilizata este o noblete sa stii sa pierzi. Nu ii contest acestui individ clonat in zeci de replici decat dobitocia. In rest il voi respecta pentru erudism si vocatia literara. Un om superb in umanitatea in care adeseori cuvintele au fost pentru cititori o superba intoarcere la valori.
  Ia-ti frate medicamentele si intoarce-te cand te simti mai bine…Razboiul tau cu lumea civilizata s-a incheiat de vreo luna.

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   Amețiți și boarfe sunt genitorii care te-au educat până te-au tâmpit. Sconcsule!

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!