3 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Parcă trăim „coşmarul” politic al lui 1990 ! Până şi fenomenele meteo din acel an crucial parcă sunt trase la „multiplicator”(indigo, xerox , imprimantă etc., dar,tragic, în realitatea naturii !) . Aceleaşi forțe politice implicate ca şi atunci, aceleaşi „strategii şi tactici” politice care nu iau în considerare nici interesul național şi aspirațiile poporului român (exprimate democratic la ultimele alegeri generale-2016), nici legile Statului de drept (democratic) care astăzi EXISTĂ (spre deosebire de atunci-1990)!
  Avem în 2018 un PREŞEDINTE , K.W. Johannis, pentru care CONSTITUȚIA României a devenit opțională (ca la bacalaureat Fizica !)…Deviza politică a unei lupte fără scrupule pare să fie:”lăsați orice speranță”, „Scapă,cine poate”!…E o TRAGEDIE adevărată (reală), pe care iresponsabilii şi trădătorii o „trăiesc” ca pe o comedie (doar pentu ei !). Iar NOI ne uităm la „televizor”(ca întotdeauna !) cu speranta că şi de data asta „poate noi scăpăm”! …FALS ! ERONAT! GREŞIT ! FATAL !…

  Reply
 2. 2

  Anonim

  În politica de la noi, vorbeşte eficient doar argumentul (fals) al FORȚEI brutale . Argumentul rațiunii devine caduc şi ridicol în fața LIPSEI de bun simț, de civilitate, de educație şi de morală. Coeziunea socială, responsabilitatea politică, logica juridică se lasă terfelite , violate şi scuipate de maimuțele (gorile) care îşi zornăie în urechi, fascinate,punga cu cei 30 de arginți ai trădării şi vânzării de țară .
  Până când ?

  Reply
  1. 2.1

   Gicu

   Până când nu vom mai permite ca unii precum Parpalete/Carcalete/Paparete să intre în Parlament ca niște babuini besmetici, rezistenți la orice argument rezonabil, fără rușine, fără Dumnezeu!

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.