23 februarie, 2020

Related Articles

10 Comentarii

 1. 1

  Rumburak

  Nea Savule astazi ne bagasi mortu’n casa cu tot cu forcepsul. Pai na acu si matale, dupa ce ne-ametisi fo doua saptamani cu filozofia si politichia acu luasi tauru de coarne si iti varsasi naduful pe toanta aia. Pricepu si Veo din capu satului ca tu esti in mare suparare pe statu paralel si pe gaborii aia de-l bagara la beci pa mustaciosu, asa fara mare stabor si prin abuz. Care va sa zica fu complot si tradare apoi dadura cu pumnu-n masa apoi in gura si gata. Dupa tocmeala au unso pe vaca aia de la ciumaati sefa peste cireada si mata te uiti acu la Poarta cea Noua. Ca sa rupsa turma-n doua si juma fu lovita de streche ie un adevar, da sa puna stavila asa pe la mijlocu izlazului si mata sa ramai pe partea cu bozii, asta nu cade bine. Si dadusi cu crionu chimic prin gura si te-apucasi sa-t versi nadufu pe spatele cuponului de pensie dupa de uichendu asta ai pus-o de-o simulare politica. Privind matale asa la umbra alunitei cum se sparge turma in cirezi mai mici iar viteii se pierde si unii dintre ei suge la un singur tzat, ai avut revelatia.
  Iara treaba sta cum zisasi matale cu jale. Tarlaua a ajuns la mila iuropenilor iar astia o mituira pe Veo sa mulga toata turma pe ascuns. Mare dreptate ai Nea Savule ! Neste nemernici. Io zic sa nu mai stai pana tarziu pe National Geographic ca uite ce te-apuca dimineata si ai nacazuri cu cucuiul.

  Reply
  1. 1.1

   Boni

   Pentru ,,Rumbu care dă cu Raku” și cu mucii în fasole: ,,Așa e soarta boului, / Vițel adult, / Să stea la poarta noului, / Nițel mai mult.” Adică definitiv. Nenea Cipatu’, dl Savu are perfectă dreptate iar pe matale nu te prinde stilul de prost agramat. Există pericolul să rămâi așa dacă nu cumva a devenit o certitudine.

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Odată intrați in U.E. trebuie sa renunțam la o parte din suveranitatea națională.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Si eu cred ca Dragnea a fost condamnat politic.

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Evident! Va veni vremea!

   Reply
 4. 4

  Anonim

  Parcă-l văd pe editorialistul de serviciu regretând în sinea lui că el e obligat să pescuiască în…acvariul cu apă stătută …”de gură”… IDEI pt. editorialul viitor, în timp ce Pushyca lui se joacă răsturnată cu lăbuțele în sus de-a sobolanu’ şi pisica… si îl consolează cu o…mieuneală languroasă „Mon eEmin de jardin …cineva trebuie să şi..producă …şoricei”!…

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   Cauta sa scrie ceva despre inflatie si nu-i iese socoteala. Oricum ar aduna tot atarna. Dupa ce s-a umplut de penibil acum isi linge rana din varful inteligentei.

   Reply
   1. 4.1.1

    Anonim

    Păi dacă e șobolan, de-adevăratelea, fără ghilimele…

    Reply
  2. 4.2

   Ana

   Daca un idiot foleseste regulile logicii, sa nu credeți ca judecata lui.este un rațională, ci tot o idioțenie.

   Reply
 5. 5

  marin

  Da, ăsta e reversul medaliei: acceptăm propunerile Uniunii Europene, aproape necondiționat; doar Marea Britanie – ca stat fondator – a avut curajul să ceară ieșierea din acest cerc vicios!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.