06 iulie, 2020
ad

Related Articles

24 Comentarii

 1. 1

  marin

  Starea de urgență este o situație nouă pentru toți, fie politicieni, fie oamenii de rând. Românii, ca alte popoare din Balcani, sunt recunoscuți ca fiind cam indisciplinați. În România e necesară coordonarea de către armată, altfel nu se poate! Dar nici apariția pe stradă a tancurilor și a soldaților cu arma pe umăr nu pot să o înțeleg! Ce vremuri! Scrieți despre acestea, ca să rămână în istoria presei argeșene! Bravo pentru articol!

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Ce limbă îmbăloşată la curu lu Savu !

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    La cât ești de prost ești, mai pui doi lei și iei o pâine, de un leu!

    Reply
    1. 1.1.1.1

     Popa

     m-ai….nu ,,mai,,…..analfabetule

     Reply
     1. 1.1.1.1.1

      Anonim

      Să mori tu? Mai citește…vezi semnificația…

     2. 1.1.1.1.2

      Anonim

      Prostule, nu mă pun pe mine ,,m”, ,,m-ai”, ci e vorba de o adăugare ,,mai”, peste…

 2. 2

  Anonim

  Așa e! Politicienii sa se retragă!

  Reply
 3. 3

  Ely

  Exact asta vor să obțină:să ne zăpăcească de cap, să nu mai știm ce e bine si ce e rău ca să ne conducă după bunul lor plac. Ne-au virusat la propriu și la figurat ca să ne mai taie din bani și mai grav să taie în continuare pădurile. De ce nu dau ordonanțe de urgență să nu mai taie pădurile?Ăștia de ce au voie să iasă?
  Nu mă tem de Corona cât ma tem să ies pe stradă, la bancomat, de frică să nu mă amendeze!

  Reply
 4. 4

  Raducu

  Asistăm in ziua de azi la transhumanta ideilor eliptice care încearcă să zadarniceasca involutia morală a poporului român dar întâmpină opoziție din partea unor viței agramati si inutili societății!

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Si tu faci parte din elita. Doar folosești un cuvânt elitist, ecliptic, desteptule. Dar, din păcate, te cheamă răducu, ca pe vițelul bunicii de la tara. Asta e, nu ești deștept, ci ipocrit.

  Reply
 6. 6

  Remus c

  Încă mai avem armata , încă mai avem speranta . Acum , bravii nostrii militari , ne vor arata încă o dată de ce armata rămâne pentru noi cea mai de încredere si nobila instituție. Bravo , domnule savu !!

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   Fa-ti curatenie in ghetou, spala-te mai des si ai grija sa iti construiesti o relatie pe termen mediu pentru ca dupa ce iti vei lua permisul de conducere numai armata va fi aceea care va tine ceilalti participanti la trafic departe de mirosul fetid pe care il emani. Un sforait pe borna iti doresc…

   Reply
   1. 6.1.1

    Anonim

    Ce-ai mă, bolnavule, cu omul? După cum te simt, fetid ești tu. Și retard.

    Reply
   2. 6.1.2

    Anonim

    Cine vorbeste?tu,Brutus?mirosi a moarte

    Reply
 7. 7

  Anonim

  Diasporezii lui iohannis in loc sa dea muie-psd, a dat tarii întregi!

  Reply
 8. 8

  Dora

  Citesc si mă minunez!o grămadă de samani, vrăjitori in ale limbajului scriptic elevat dar fără miez in ideile pe care ,tardiv,încearcă să le exprime!de fapt,sunt niste antropoide ratate, invidioasă pe un om cult,elevat si cu bun simț!Niste,asa zisi,vechi prieteni,exilați din anturaj, care acum,rănesc după atentie!in concluzie, niste RATAȚI!!!

  Reply
  1. 8.1

   Aaaaa

   Eeeeeeeee uita cine vb……

   Reply
 9. 9

  Freud

  Dacă aș scrie un articol,l-aș intitula generic:Omul si maimuță!de ce?simplu.comentatori de bun simț si serioși dar si maimuțe, care vor să fie oameni!aceste maimuțe rautacioase își aruncă veninul vorbind in afara subiectului. Acest tip de umanoizi,denumiți de Freud ca nulități absolute emană orice numai inteligență nu!

  Reply
 10. 10

  Irina

  Având în vedere cele spuse de Alunita cred ca se face o neînțelegere si sunt dus in eroare. Adică eu sunt in starea de urgență si nu stiu ce sa fac. Eu iubesc pe Alunita si nu stiu cum sa fac sa ii zic. Sint blonda si cu fundul bombat mai frumos ca al sefei sale. De curând am aflat ca e si potent in starea de urgență fiindca e statut si are multă brânză de dat cand o face cu mina sa stanga la calculator cand scrie articole si se uita la poze cu fetite. Eu cred ca in armata a avut ceva sechele dar e frumosul meu si il iubesc. Eu Ma gandesc sa fac un copil cu el in starea de urgență dar distanta de 2m ne separa si astfel o fac virtual onlain cu el. Te pupam sa mai scri asa ceva esti cel mai tare Savule si plus de asta sa-MI lasi si mie testament in acesta stare ca sa-ti mănânc pensia specială pe care o iei tu prin munca pe care ai depus o in cadrul armatei sa ne aperi tara de ipocriți de tigani care ne fura tara si de nemți. Te pupam ipitentule

  Reply
 11. 11

  Anton

  Având în vedere starea de urgență si solidaritatea pe care trebuie sa o aiba populația, domnul Savu ar trebui să fie solidar cu cadrele medicale având în vedere că a fost cadru militar si ar trebui să fie prezent pe frontul de luptă cu acest inamic invizibil si sa consolideze pacienți si doctori nu sa stea ca un șoricel pitit în casa , practic sa fuga de responsabilitate. Te rugam sa donezi pensia specială și să fiii la datorie. Ca daca nu facem greva la tine la munca . Fi la datorie si ajutati semeni: colegi, cadre medicale, pacienți avem nevoie de tine. LASULE

  Reply
  1. 11.1

   Dora

   M-am intrebat mereu de ce dl Savu nu reactioneaza la aceste comentarii atat de rautacioase. Mult timp nu am putut sa raspund la aceasta intrebare. Dar abia astazi mi-am dat seama ca, avand in vedere pregatirea unora dintre acesti comentatori, nici nu are rost sa ripostezi. Rautatea lor se combina cu prostia. Daca ne luam după pregătirea celui care se intituleaza Anton, vom observa ca acesta are multe lacune in ceea ce privește limba romana. Deci e vorba, in cel mai fericit caz, de un individ care are cel mult zece clase, cat avea nevoie un puradel de la tara pe timpul lui Ceaușescu. Si nu e vorba de a scapa o litera sau a scrie gresit un cuvant, ci de greseli grave ce tin de pregatirea gimnaziala. Uitati-va cum scrie „fii”. Deci acesta este răspunsul la întrebarea mea. Probabil ca dl Savu nici nu le citește.

   Reply
  2. 11.2

   Anonim

   Bă, Antoane, analfabet mai ești. ,,…și să fiii (fii) la datorie…” ,,Fi ( fii) la datorie și ajutăți (ajută-ți) semeni (semenii)” ,,Lașule (!)”. Ești prost ca noaptea și emiți păreri. Hai, mai dă-o dracu’!

   Reply
   1. 11.2.1

    Anonim

    Carei treaba ta pai misoginule!

    Reply
 12. 12

  Dorin

  Anton are dreptate dece nu face consiliere psihologică la pacienți care sunt bolnavi și la doctori care îi tratează. Să-și doneze pensia ai specială pe care nu o merita deloc. Eu as da acea pensie la doctori sau la o familie familii pe fiecare luna, asa poate vei fi mai bine vajut pe …….. .

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.