23 septembrie, 2021

Related Articles

8 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Recunosc, scârbit/ă de „texte” („locuri comune”!) pe care „editorialele” voastre le exibă (dar, de ce vă crede lumea nişte „autorități in materie ?!), îmi vine să ignor „presa” pârțogară !…

  Obrăznicii de genul acesta, de regulă, nu permitem pe site-ul nostru. Consideraţi aceste rânduri ca pe un avertisment. Altul nu veţi mai primi din partea noastră. În caz de recidivă, veţi primi interdicţie de a mai comenta vreodată aici.

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Dupa dispretul cu care scrii, ești sigur politician, anonimule.

   Reply
   1. 1.1.1

    Goargăș

    Și cam agramat! ,,Exibă” venin…

    Reply
  2. 1.2

   Anonim

   Cred că este ,,ăla”, ghilemelistul culturalnic cu care m-am luptat multă vreme. Se liniștise într-un timp. Dar, vorba lui Topârceanu, nu s-a putut stăpâni și a căzut în recidivă. A crezut că dacă își schimbă I.D.-ul, nu-l detectăm. Limbaj de gunoier literar/ literal.

   Reply
   1. 1.2.1

    Goargăș

    Trebuie să mă devoalez: da, eu te critic, Goargăș. Îmi asum riscul unor critici și jigniri, dar expunerea și curajul costă…chiar dacă ziarul nu estimează în mod corect efortul…

    Reply
 2. 2

  Anonim

  L-ai uitat pe Vasile Blaga. Asta ce mai vrea! Si-a scos pedelustii de la naftalina.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  In sfârșit, ii ia banii lui IIohannis

  Reply
 4. 4

  marin

  Câtă politică, atâta dramă! România are locuri uimitor de frumoase, dar drumurile sunt deplorabile! Circulăm ore întregi (aproape o zi!) până la vama din Arad, timp în care parcurgem același drum în câteva ore, în altă țară! E chiar atât de greu să contruim drumuri?! Probabil, da! Promisiuni, promisiuni, promisiuni!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.