Related Articles

16 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Un articol pe inimă mea. Am pățit si eu la fel cu politia primarului, insa la Pitești. Am staționat sub 5 minute in statia de taxi de la gara si am fost amendat cu 500 lei. Am făcut contestație, dar cred ca nu am nicio șansă de câștig, ca doar primarii i-au asmuțit pe acești cătei locali sa strângă fonduri pentru salariile lor babane.

  Reply
  1. 1.1

   ION

   A sta cu mașina în stația de Taxi sub 5 minute se numește oprire și nu staționare.
   Legea permite oprirea în stațiile de Taxi.
   Din păcate polițiștii locali nu cunosc legea și au sarcină de servici, să adune bani pentru primar.

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Dar despre CEZ (distribuitorul/vânzătorul din Cehia de energie electrică românească ) care trimite „facturile” către pensionarii din România după ce „termenul de plată” a expirat (deci mult întârziate) tocmai pentru a-i țepui pe bieții bătrâni cu „penalizări de întârziere la plată” deşi respectivii pensionari români plătesc imediat ce primesc respectivele facturi (şi nu au fost niciodată restanțieri la plata „curentului”şi nici a altor „utilități). Iar aceste „FURĂCIUNI” (infracțiuni/crime ?! contra bătrânilor (dar şi a celorlalți cetățeni) români se fac cu concursul ANRE (care, prin lege, ar trebui să protejeze pe români în România , nu să-i batjocorească („pe banii şi cheltuiala lor”) , dar şi prin serviciile de CURIERAT poştal (zise „private”) care şi ele , prin angajații lor(distribuitorii de „plicuri de la CEZ” fără nici o ştampilă poştală !).
  Oare milioanele de astfel de cazuri din România n-ar trebui să intereseze şi Procuratura Generală şi Poliția română (inclusiv cea „Locală” ??!…
  Până când ABUZURILE şi batjocura vor mai sufocă pe românii „buni platnici” ??!

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Faptele descrise de dvs. o să intereseze Poliția Locală doar dacă ar ieși ceva profit.
   Și cum profit nu iese, nu vă așteptați la minuni că nu este cazul.
   Polițiștii locali sunt angajați doar să apere Primarul și să aducă venit la buzunarul personal al acestuia.
   Nu degeaba acești indivizi polițiști locali (fără prea multă școală) sunt plătiți foarte gras din buzunarul public.
   Constatăm că un profesor debutant cu facultate are jumătate din salariu unui polițist local debutant. De asemenea salariul unui cadru didactic în pragul pensionării este o treime din cel al unui polițist local.
   Concluzia salariile polițiștilor locali sunt doar o risipire a banului public.

   Reply
 3. 3

  ION

  Se impune ca D.N.A.ul și POLIȚIA JUDEȚULUI ARGEȘ să ia măsuri cu subalternii de la Câmpulung.
  Cu semnul de Taxi de pe gardul Spitalului Câmpulung sunt două variante:
  1) Semnul este amplasat cu avizul Politiei și atunci tragem concluzia că individul din cadrul Poliției care a avizat montarea acelui semn pe gardul Spitalului este ori analfabet, ori era sub influența drogurilor (sau cel puțin a ceva alcool concetrat) când a semnat avizul în cauză.
  2) Semnul nu este amplasat cu avizul Poliției, ca atare este ilegal iar Poliția avera obligația să întocmească dosar penal Primarului Municipiului Câmpulung.
  În ambele variante constatăm că POLIȚIA este principalul vinovat în afacerea mai sus menționată.
  Dar, există totuși o scuză Primarul este politician, iar Șeful Poliției este numit politic.
  Și cum o mână spală pe alta și amândouă fața, prin montarea infracțională a semnelor de de circulație se adună bani grași în buzunarele Șefului Poliției și a Primarului.
  Având în vedere că în Câmpulung avem peste una sută de semne de circulație care sunt amplasate ilegal, dar aduc profit MAFIOȚILOR STATULUI (primar și șef al Poliției) așteptăm ca D.N.A. ul să- și facă treaba.

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Având în vedere că semnul în cauză (de la Spital) produce efecte infracționale de ceva vreme, la acest moment se impune ca Șeful Poliției și Primarul Câmpulungului să- și dea demisia.
   Dacă vor bani să meargă la muncă, inclusiv la lopată nu la ciordeală pe banii proștilor.

   Reply
 4. 4

  MARIN

  Și cum în Câmpulung, majoritatea polițiștilor locali sunt angajați doar pe bază de dosar politic, și șpagă la primar, nu trebuie să ne mirăm că ne confruntăm cu analfabeți (și nu funcționali). Mulți dintre polițiștii locali nu știu să scrie.
  Se pune întradevăr problema din ce motive Poliția Română se compromite într-un asemenea hal și nu ia măsuri cu amplasarea aiurea a semnelor de circulație?

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Stația de Taxi de la Spitalul Câmpulung a fost votată în anul 2000 în Consiliul Local pe strada Doctor Costea și nu pe Elena Doamna.
  Drept urmare la o cercetare penală mai amănunțită ar ieși multe lucruri murdare la suprafață.
  Dar slabe speranțe pentru scoaterea adevărului la suprafață, în Câmpulung toate instituțiile colaborează la mușamalizarea adevărului.

  Reply
  1. 5.1

   Petre

   Cum bine s-a precizat în articol, s-a ajuns la falsificarea de documente pentru a fi acoperite faptele infracționale de montare neautorizată a semnelor de circulație.

   Reply
   1. 5.1.1

    Anonim

    Domnule Petre, polițiștii locali cu cei naționali se calca pe picioare in graba lor sa amendeze cetățenii pentru fapte si acte imaginate de ei. De ce politia locala are regim militar, pleca cumva in Afganistan?

    Reply
 6. 6

  Mihai

  Chiar astăzi am trecut pe lângă Spital și am constatat că un polițist privea tâmp (indicatorul de Taxi de pe gardul Spitalului Câmpulung), precum curca în lemne.
  Nu am reușit să- mi dau seama dacă polițistul era de a-l primarului sau de al Poliției „statale”.
  Oricum se pare că, Câmpulungul are multe curci angajate pe bani serioși.

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   Poate respectivul privea gardul și se întreba ce este cu el acolo.

   Reply
 7. 7

  Anonim

  Dar directorul Spitalului Câmpulung, cât o fi luat ca să permită montarea indicatorului pe gard?

  Reply
 8. 8

  Anonim

  Pentru amplasare ilegală de indicatoare rutiere și falsificare de înscrisuri oficiale, Primarul nu- și dă demisia, șeful Poliției nu- și dă demisia și nici nu este anchetat, directorul Spitalului se uită lung la parcarea din curtea Spitalului și nu-i vine a crede că indicatorul de pe gard asta spune.
  În concluzie toți șefii de instituții sunt fericiți pentru abuzurile și falsurile de care dau dovadă, iar noi simpli cetățeni ne uităm ca proștii și contribuim la bugetul statului pentru ca șefii să aibe salarii decente și șpaga aferentă.

  Reply
 9. 9

  Anonim

  „Cum e turcu așa-i și pistolul” sau „de unde nu este nici Dumnezeu nu cere”.
  La impotența primarului Câmpulung, doar nu vă așteptați ca polițiști locali să fie potenți (din toate punctele de vedere).
  Pe vremuri era un polițist pe care-l chema Coșcodaru. Se dusese vestea în toată țara că Ș
  Ai dreptate, n- ai dreptate Coșcodaru tot te bate.
  Cred că așteptările noastre sunt prea mari de la niște analfabeți funcționali angajați ai statului pe bani grași .

  Reply
 10. 10

  marin

  Foarte interesant! Câmpulungul, orașul tuturor posibilităților! Iar, dvs prin oraș, cu mâinile în buzunare… chiar frumoasă plimbare, oricât de grăbit ați fi! Poliția e la datorie!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023