23 ianuarie, 2020

Related Articles

17 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Ambii şoferi sunt în culpă (continuată). La intrarea în sensul giratoriu , ambii s-au încadrat greşit (față de intenția lor de traseu).Este logic ca cel care vrea să schimbe „la dreapta” să se încadreze pe bandă exterioară, iar celălalt , pt. „stânga”, pe interior ! …Dar, pt. soferii români, în România, sensurile GIRATORII trebuie să aibă doar o singură bandă (e mai sigur, la cât de mic I.Q. au şi şoferii şi „agenții”) !!!…

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Nu este adevărat! Fiindcă nu întotdeauna poți să te încadrezi pe banda corespunzătoare, m-ai ales atunci când este aglomerat!

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Păi nu ati explicat cum trebuie…ca nu mai tin minte ..a doua masina parca rosie ..nu are ce cauta pe banda a doua ..pt a vira dreapta …acea este pt cei ce ocolesc giratoriu ..trebuie să fie pe prima bandă…pt viraj dreapta…si acolo ..ar mai fi si un fel de acordare priorități de dreapta…

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Și dacă nu ai cum sa te încadrezi?

   Reply
 3. 3

  Anonim

  Ia spune ,,meseriaşule”,că voi îi învățați să se înscrie pe banda doi,cum îl vezi pe cel de pe banda unu ?În care oglindă să te mai uiți şi să fii şi atent la cei din față?

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Ai dreptate .
   Cand este paralel cu tine in giratoriu nu stii daca merge in fata confnform incadramentului pe banda exterioara pentru ca nu vezi nici o sembalizare .
   Pana si soferii profesionisti de autobuze dupa ce au plecat din statia de la john se incadreaza pe banda de interior pt. a urca in gavana .

   Reply
  2. 3.2
 4. 4

  Dan m

  Ma bucur pt acest articol, de cand explic la toata lumea cum e cu benzile in sens, am descoperit că nimeni nu știa, mai adaug intersecția de la ccd la calea ferată, simpla aparent , multe probleme pune…

  Reply
 5. 6

  Anonim

  Prosti, dar mulți!

  Reply
 6. 7

  alex@piscu.info

  Greșala e la autorități si ei ar trebui să plătească despăgubire atâta timp cat le e lene sa traseze corect benzile in sensurile giratorii. Decat sa arunce niste linii acolo mai bine nu trasează nimic si astfel se va aplica interdicția de a depăși prin dreapta fiind o singură banda/sens.

  Reply
 7. 8

  Anonim

  Fiecare conducător auto eu cred ca știe dinainte în ce direcție se deplasează. Cum arată imaginea de mai sus fiind drun cu doua benzi pe sens înainte de a întra în giratoriu acele două autoturisme ar fi bine sa se încadreze pe benzile de mers dinainte și cred că nu ar mai fi multe probleme. Adică invers.

  Reply
 8. 9

  Anonim

  Mai puneți și sensul giratoriu de la Prundu sa o iei înspre Craiovei care toți meseriași vin după banda din centru și fac dreapta spre Craiovei

  Reply
 9. 10

  Anonim

  Ma bucur k cineva a pus problema pt k sunt foarte mulți șoferi care cred k dak sunt pe banda a 3 sau a 2 și fac dreapta au prioritate sa se mai intereseze umpic în legislație după sa comenteze

  Reply
 10. 11

  Anonim

  Doar in România e posibil așa ceva,ireal…
  După bandă 1 nu se face stânga,cum nici după bandă 2 nu se face dreapta.
  In imaginea ilustrată autoturismul verde după bandă 1 e încadrat doar pentru a merge înainte și la dreapta,iar autoturismul roșu după bandă 2 e încadrat să meargă înainte, stânga și întoarcere.Voi veniți și spuneți după ce știm teoria că vinovat de accident e autoturismul roșu de pe bandă 1 care își respectă banda?

  Reply
 11. 12

  Dana

  Această imagine ar trebui afișată în giratoriul de la Lidl Războieni; sunt foarte mulți care greșesc acolo, și tot ei fac scandal!

  Reply
 12. 13

  Anonim

  Intersectia Calea Bascov cu Tache Ionescu.

  Cine are prioritate? ( mai exista prioritate de dreapta?)

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.