Related Articles

2 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Tare de acord, dar drumurile arată deja ca după război, ori iarna abia a sosit. Noi cui sa „luăm”puncte pentru neîntreținerea lor?
  Nu am sesizat vreo autoritate anume care să pună vreun afiș pe câte o margine de drum pe care să citim de exemplu:”ne cerem scuze pentru calitatea drumului, vouă, cetățenilor cinstiți!”

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Conform celor scrise mai sus de către polițistul de serviciu, secretul evitării accidentelor constă în echiparea maşinilor cu „cauciucuri de iarnă” -găselniță a economiei şi industriei „consumatoriste” -(construcție lexiclă absurdă logic !) , şi nu în înlăturarea incompetentei şi coruptiei statului român şi a „organelor”sale , nu în asigurarea de drumuri civilizate, prin combaterea indolentei si hotiei celor care nu se achită de obligațiile lor de serviciu ( crearea unor condiții normale de trafic rutier pentru care şoferii plătesc din greu taxe şi impozite ,indiferent de sezon) . Respectivii „iresponsabili” cunosc şi aplică doar Legea (MAFIOTĂ) a lui Băsescu : „Iarna nu-i ca vara” !… Şi pentru ei nu există decât sezonul.”IARNA” , indiferent de perioada anului calendaristic si de nevoile unui trafic rutier la nivelul sec. XXI .

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!