19 septembrie, 2021

Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Se lauda cu munca facuta de primarul Boroiu Gheorghe, asfaltul Ionicesti, dispensarul comunal , apa in Ionicesti si Ceauresti, sediul Primariei. El Dragos Boncea nu a facut mai mult nimic, aha, a incasat salariul asta a facut.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Exact, in cele aproape două mandate, primarul Boncea a făcut extrem de puțin. Rețeaua de apă exista deja, construita pe vremea fostului primar, Boroiu, iar drumurile erau deja 80 la sută asfaltate. Singurele drumuri pe care le a asfaltat in mandatele lui sunt drumul spre casa lui, drumul spre casa secretarului și un drum în Ceauresti, și astea tot pe proiectele lui Boroiu. Nici o lucrare din mandatul lui nu se bazează pe proiecte făcute și promovate de el, ci pe proiecte existente, rămase de la vechiul primar. Văd că la punctele forte menționează biblioteca. Da, e un punct tare, având în vedere că bibliotecara este nevasta secretarului primăriei, plătită de primărie, evident. Investitorii cu care se laudă sunt in comuna încă dinainte de alegerea lui că primar. Comuna și satele aferente sunt pline de bătrâni, mulți cu nevoi speciale și cu dizabilități, pe care primăria nu da doi bani. Responsabil cu serviciile de asistență socială este secretarul, care nu catadicsește, nici măcar din omenie, să viziteze bătrânii sau persoanele neajutorate și să găsească împreună cu primarul și consilierii masuri de ajutorare. Când îi abordezi, arăt primarul, cât și secretarul pretind că nu și văd capul de treburi. Care cap, dacă nu vă e cu supărare? La cat mult sustin că se agita pentru binele comunității, rezultatele sunt minore , de unde putem trage concluzia că este vorba doar de o agitație psihomotorie.

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Bai baiatule Tu te auzi ce spui. Mai bine gandeste-te se unde a avut boroiu Bani sa faca casa de la ceauresti. CA in acelasi timp cu primaria si dispensarul a rasarit din nimic ditamai Vila in ceauresti. Si sa sti CA Dan Vasile patronul de la fabrica de paleti a ajuns la poienari datorita lui dragos. Deci Mai gandeste- te odata

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.