12 aprilie, 2021

Related Articles

2 Comentarii

 1. 1

  Puiu

  Nu e rau. O decizie buna luata de PNL. Dar cine scrie aceasta carte? Poate ca pana la urma are cine, numai ca trebuie o antiteza, ca sa se vada si activitatea PDL si PNL. Aceasta. hotarare a PNL este o gluma buna prin faptul ca subliniaza ca vor sa arate populatiei ce a ales.Pai nu credeti, stimabili domni de la PNL, ca populatia este cea care va arata zilnic ce ati facut fiecare, cum ati administrat si cum ati guvernat? Populatia greseste, din pacate, la vot, dar realizeaza imediat ca au fost pacaliti pentru ca se lasa usor inselati de promisiunile voastre mincinoase.
  Este vizibila deruta in care se afla PSD. si incapacitatea de care da dovada la guvernare este profunda, dar nu inseamna ca scot in evidenta calitatile opozitiei, pentru ca nu sunt. Si cartea guvernarii PDL-PNL este la fel de neagra si daca maine ati veni la putere ati face mai rau, chiar ati demonsrat. Basescu si Boc au taiat pe fata salariile, PSD o a pe ocolite, dar tot acolo ajung.Nu va mai amagiti, ca aveti si voi ” derapaje” si chiar”rasturnari”dar poate va reusi populatia sa-si aleaga „pilotii”, ceea ce nu cred!

  Reply
 2. 2

  Puiu

  Nu am terminat bine de scris comentariul ca Romania tv mi-a si adus o stire bomba. LIpsa banilor ii determina pe actualii guvernanti sa ia masuri cat mai trasnite, evident in” favoarea noastra”. Daca au vazut ca a inceput mistocareala cu ouale ,pe baza afirmatiilor dlui de la ALDE, astazi PSD-ALDE isi arata grijea pentru noi si iata ca ne obliga sa ne montam detectoare de gaze.Sa inteleg ca acum incepe adevarata iubire, ca acum 20 de ani centralelede apartament nu erau periculoase ,cum sunt astazi!?Ca sa-si dezvolte afacerile lor, devin din ce in ce mai grijulii cu noi.Ce ne-am fi facut noi fara casele de marcat, de exemplu, introduse obligatoriu pentru ca noi sa nu fim furati!?Nu a trecut nimeni la afacerea cu becuri? Cat de bune sunt becurile cu LED la 20 lei /buc.Cata lumina fac ele in 50 de ore de functionare, pana se ard, din cele 10-20000 de ore.Si nu se mai incalzeste planeta, ca sa trecem la incalzirea globala!Oricum mai devreme sau mai tarziu ne ardem cu totii.Intre noi.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.