01 martie, 2021

Related Articles

2 Comentarii

 1. 1

  un pitestean

  PNL nu are oameni valorosi care sa reprezinte interesele pitestenilor.Il vad pe unul DINESCU care apare la toate televiziunile din oras vorbind numai prostii!Pai acesta este un candidat care sa reprezinte interesele PNL?PNL STIU CA A FOST UN PARTID DE OAMENI ERUDITI,EDUCATI,CIVILIZATI ETC!La acest capitol pentru imagine a pierdut PNL Pitesti.IL PUNE PE DINESCU SA VORBEASCA DESPRE INVATAMANT,CULTURA,EDUCATIE,SANATATE ETC,CARE ZICE CA SI-A FACUT STUDIILE LA APELUL DE SEARA(EL FIIND CARCIUMAR)!!!

  Reply
 2. 2

  alegator

  OLIMPIA DORU A ATINS APOGEUL PROSTIEI IN EMISIUNEA ELECTORALA DE JOI SEARA, DE LA UNA DIN TELEVIZIUNILE LOCALE.ACEASTA PERSOANA NU STAPANESTE VOCABULARUL LIMBII ROMANE.NU INTELEGE SENSUL SI SEMNIFICATIA CUVINTELOR PE CARE LE ROSTESTE.DOAMNA NU STIE SA FORMULEZE FRAZE COERENTE IN LIMBA ROMANA DAR DORESTE SA CANDIDEZE???
  NE COMUNICA CA VINE DIN MEDIUL DE AFACERI??? CARE AFACERI,CARE MEDIU ??? CE BUSINESS POATE AVEA DOAMNA???
  FOLOSESTE TERMENI DIN BUSINESS MANAGEMENT,CUM AR FI, SMART,PE CARE NU-LCUNOASTE DOAR CA SA PARA INTELIGENTA.,PUNANDU-L IN FRAZE FARA SENS??
  PENTRU OAMENII CARE AU STUDII ADEVARATE IN BUSINESS MANAGEMENT SI OPEREAZA CU TERMENII SPECIFICI ACEASTA FEMEIE A FOST DEPLORABILA.!!!???
  CHIAR S-A RASTURNAT CARUTA CU PROSTI LA PNL SI NU AU GASIT UN ALT CANDIDAT IN LOCUL ACESTEI OAME DE AFACERI,DE TREI PARALE.???
  CE AFACERI AR PUTEA AVEA ACEASTA FENEIE CARE NU POATE SA SE EXPRIME PRIN CUVINTE COERENTE???
  MINUNATI-VA OAMENI DE ACEASTA OAMA DE AFACERI!!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.