Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Și la ISJ Argeș nu se mai oferă informații de interes public.
  Probabil că din cauza Situației de Urgență a scăzut gradul de colectare a șpăgii, cu consecința finală: nu mai sunt informa’ii noi de oferit.

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Bă/F@ , tu profiți de Starea de Urgență ca să soliciți cu NERUŞINARE (*Stare@ de Necesitate*) …şi …”să-ti f.tă” …careva… „scolăreşte”(!)… un şut …în cur tea Scoli/i (volé…cu boltă) ?…! Sau (tu) eşti/ai rămas/ cu Stare de…Război/priapism (€/$/£/¥/ şi vrei… 100% (Soluția FINALĂ)… …”P’aci…p’în față”../”muie”/…militară …or post/-anticipat/-ă ?!!!

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Calculul este simplu. Numarati mortii cat o sa-i mai faca public si pe acestia raportati-i la nr de imbolnaviri cu un procent de 0,2 la suta. adica la 100 de morti inseamna vreo 20.000 de infectati

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   cand ajung crematoriile mobile ca la Sf. Gheorghe groapa a sarit de 5000 de euro si nici nu mai este loc ?

   Reply
 3. 3

  Anonim

  Să te ferească Dumnezeu de prostul/ticălosul/pe post de creier (mare) al PMP…Băsescu Traian, pe care l-a abandonat/lovit … şi Nutzy Cârnățăreasa…de Pleşcoi/(@ Buza ta. ro …după Cocoş/… că nu mai are de lucru/de dat cu mop-ul à la …Bruxelles/ (şomaj tehnic)/ de când cu euroCoVizii 19 (Merkel-Macron) & Licuriciul mare/Gândacul de Saint Josè (Tramp Donald mac-mac :)) !

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023