Related Articles

7 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Pt. un …”psiholog”(securist) însailarea nepieptănată şi mototolita de mai sus este…un art. „reuşit”! Este recurent, foloseşte clişeele ieftine mass-media cotidiene, are spoiala (fard gros, ieftin) de… morală proletară, ține cu…”curvele de meserie” (nimfomane patologice), „depresive”…depravate/”putori” leneşe/”lenivoase” care fug de muncă precum pussy de…apă & săpun sau de pasta şi periuța de dinți şi visează numai…”MUIE”, FĂ …şi „ciungă”,in puii mei” ! Etc.
  Felicitări !

  Reply
  1. 1.1

   Aladin

   Comentezi ca unul dintre cei care se ocupa de trafic de carne vie, numai ca tu faci un trafic de idei, dar lumea, pentru tine, e aceeași, a proxeneților de fete, de idei…nu mai comentează.

   Reply
  2. 1.2

   Boni

   ,,Aceste fete sunt plecate pentru totdeauna la o adresă necunoscută” iar domnul Dilly este ,,dus cu pluta”, definitiv, la o adresă foarte cunoscută: Bălăceanca!

   Reply
 2. 2

  Mimi

  Trebuiesc verificați acești psihologi ce consilieaza iei! Cum, dece, UNDE, poate sunt pe mana cu proxeneți. Nu trebuie neglijat. Verificarea registrelor!

  Reply
 3. 3

  Delia Dumitricā

  Domnule Savu, eu cred ca nu saracia in sine le determina pe fete sa aleaga aceasta cale, ci, mai ales, modelul social actual care le invata ca , in viata , se pot dobandi multe (chiar totul ) fara sa muncesti, fara sa te supui unor principii morale, conform carora un om este indreptatit sa castige in mod proportional cu valoarea sa. Sunt convinsa ca d-voastra , ca psiholog, simtiti o oarecare infrangere atunci cand le vedeti pe fostele eleve in preajma acelor mācelari. Si eu nutresc acest sentiment , uneori al inutilitatii, alteori al complicitatii pasive, cand le vad cum „se pierd” spre o adresa necunoscuta, dar spre un sfarsit tragic, oricum.

  Reply
 4. 4

  dinca

  Cine le invata? se poate deduce! 10% spor de dirigenție! hi

  Reply
 5. 5

  marin

  Foarte frumoasă expresia asta: ,,ziua lumina vine de la soare, niciodată de la sufletul omului”. Cred că există o legătură între unii funcționari și grupurile infracționale, din păcate!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!