Related Articles

7 Comentarii

 1. 1

  tgorun

  Cat mai costa o lingusire, ca sa nu zic altceva, de genul asta ?

  Reply
 2. 2

  Pitesti

  primarul Gentea să înceapă investițiile :parcul industrial,mal raul Arges,stadion,pasajul Craiovei. sa vina cu un proiect adevărat pentru Pitești sa atragă oamenii gen acvariu,dinoland,aqualand.ceva spectaculos.sa vina cu informații de acest gen asta interesează pe oameni.si să deschidă ușa mare a primăriei pentru toți oamenii.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Ce de baliverne

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Nu mai faceți atâta propaganda !Sub mina aia și aspectul de oameni serioși,gravi ,bine îmbrăcați și „importanți” se ascunde daca nu chiar niste nulități cel puțin niste indolenți care mimează serviciul,slujba.Tot ce fac e maxim ceva rapid ,de fațadă.Un minim nedurabil ca să-ți scoată ochii.99% din pbl rezolvate sunt doar cârpeli.Si 99% din doleanțe sau sesizări sunt „nu se poate”,”înțelegeți că „,”sa speram”,”o să”,”nu e de competenta noastră”,etc,etc.Adica ne pitim,nu cumva sa ne dam de lucru…Nu zic,sigur sunt si legi care îngrădesc sau bulversează dar de cine au fost făcute în ăștia 30 ani ,nu de mafia PSD din Parlament ?Ceilalți au avut doar f sporadic guvernarea,care doar ne-a scos din r***t in cele mai grele momente sau Președenția,care mai mult da un aer fals de democrație și egalitate in afara țării (nu are atribuții în adm țării)!In rest,realitatea e că la noi e sclavagism total cu paturi favorizate care nu au controale din partea societății civile,nu au obiective clare ,realizabile(ci doar promisiuni electorale care nu-i angajează juridic la nimic),etc,etc….Cum sa spui că viața în comunitate tine de civilizație și înțelegere.Adica te dai la o parte și lași să înflorească zâzania între oameni,să-și scoată ochii și să se ajungă în Justiție și gata ;Primăria a scapat.Pai in Occident nu prin amenzi și reguli clare s-au civilizat ?E un haos și o debandada totala făcută de PSD în tara asta.Nici o instituție nu face măcar ce prevăd legile astea de acum,așa proaste !Cum sa lași oamenii să se blesteme ,sa se urască,etc.Pai și eu blestem PSDul pt atitudinea asta fanariotă și o să se indeplineasca ,când suntem multi care facem așa(asupra copiilor lor,etc).Cum sa lași oamenii să facă ce vor ?Eu stau la casa și nu pot dormi noaptea de lătrături.Cainii sunt și lăsați să iasă la plimbare.Hotii mi-au spart casa și tot nu am caine.Nu ai curaj sa lași copilul la joaca pe strada ori să ieși cu bicicleta.Iar când mergi ziua și sunt cainii în curți(mai e cate unul pe afara dar singur nu e mare pericolul) latră de nu poți să te mai înțelegi om cu om,nu poți purta o conversație cu cineva.Ca și noaptea !Cum să-ți faci jobul a doua zi daca ești obosit ?Nu mai preaslăviți mafia asta !Ați mers prin Occident ?Nu in centru ca turist,ci mai pe la tara,in provincie…Va latră câinii peste tot?Rar se aude cate unul ,o greseala.Nici dacă sunt zgândăriti la card,deși te vad și te urmăresc sau mârâie dar nu latră ca prostii….De ce ?Pt că deținătorii nu au voie sa prăsească si posede javre,maidanezi ci doar câini care se pot dresa și sunt obligați să ia doar așa,din ăștia dresați chiar daca sunt scumpi.Altfel amenzile curg gârlă ,pana la expropriere,pușcărie sau cheltuieli cat cu o mașină !La noi ?Nu deranjam votantul că e sărac și-l vrem in continuare si prost și sărac ,sa ne voteze.In nici un caz să ieșim și noi din Evul Mediu in care ne tine mafia PSD a nomenclaturiștilor și securiștilor lui Iliescu de 30 ani(cu urmașii lor) !Vai de capul vostru….

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Primarul doar asculta problemele cetățenilor, dar nu rezolva nimic,,, NIMIC. Eu aștept un răspuns din partea primăriei Pitești de un an și jumătate,,,,, primăria tace,aveti dreptate, doar ascultă. Nici primaria, nici prefectura județului nu rezolva nimic,,,, doar ascultă. Doriți dovezi? Am un dosar întreg

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Este mult prea puțin sa fie doar o zi cu audiență la dl primar și nici ora nu este bună. Ar trebui sa fie în două săptămâni dimineața și în celelalte doua, după amiaza, ca să poată veni și cei care lucrează numai dimineața sau pentru persoanele cu copii, care vor fi treziți de la 6.00 pentru audienta de la 8.00. Și încă ceva, ar trebui mai multă empatie, nu o atmosferă intimidanta.

  Reply
 7. 7

  un pitestean

  vizitati d.le primar si piata din cartier EXERCITIU, vizavi de sc. gen 4 dar sa fiti atent pe unde calcati- asfaltul este ca o aratura. Se poate face ceva? Ma rog, in pauza copetitionala a echipei unde se duc banii nostrii din taxe si impozite-F.C.AG

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.