Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  retr

  oarba dupa ei cu atatea semafoare zici c-au dat in boala copiiilor.dupa ora 16 vi inspre gavana dinspre bascov. de la autogara sa zicem ca te duci la kaufland practic ajungi cu mult inaintea masinii mergand pe jos cred ca un sfert de ora cu masina dureaza.de la sp. militar pana la autogara pe-o distanta de 1 km sunt 7 semafoare.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  La facultatea Brancoveanu sunt doua benzi, ambele sunt marcate pe sol „Obligatoriu la dreapta”, exista semafor verde intermitent spre dreapta, dar si semafor pt. directia inainte (care e tot spre dreapta). Cand semaforul e rosu, sunt masini care merg inainte (ca si mine), dar urmeaza indicatiile semaforului intermitent. Cum trec acestea: pe rosu sau pe verde?

  Reply
 3. 3

  Un cetatean

  @ Anonim – Stai rau fie cu vederea, fie cu capacitatea de intelegere. Semaforul intermitent verde la dreapta este pentru strada care intra intre blocuri prima la dreapta (ce naiba, e la un metru de semafor, cum de nu o vezi?). E drept, marcajele de pe asfalt sunt idioate, acolo trebuia marcat „inainte” pe banda din centru si „inainte sau la dreapta” pe banda de langa trotuar.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023