Related Articles

11 Comentarii

 1. 1

  pitestean

  semafor dubios,un mare handel,la fel si logica interpretarii lui,unde au mai vazut luminatii tehnicien,asemenea dirijare?

  Reply
 2. 2

  Vlad

  O soltie tampita a unor incapabili. Probabil pus ca si capcana pentru viitoare norma de amenzi. Cata lume se incadreaza pentru Intearea Teilor venind din Trivale de era nevoie de un astfel de semafor? Chiar si desenatea benzilor in acea intersectie te indeamna sa treci pe rosu la acel semafor.

  Reply
 3. 3

  Alt pitestean

  Intersent semafor este cel de la intersecția exercitiu cu smeurei, unde ai obligatoriu la dreapta la culoarea verde, iar la culoare rosie ai intermintent verde la dreapta

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Acel semafor nj trebuia montat!! Ca si multe sltele din Pitești! Ele nu sunt montate pt a fluidiza trsfic! Ele sunt montate pt a fi factura lucrarilor umflata si proportional si șpaga!!de asta este nebunia asta cu semafiare! Intr.un an o sa fie oprite semafoarele inutile! Dar….factura a fost pkatita, șpaga luată…..toata lumea fericită!

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   Sunt de aceiasi parere. Actualul primar i-a luat de proști pe pitesteni. Votati-l din nou peste 2 ani!

   Reply
 5. 5

  Anonim

  E vrăjeală inchipuita, așa este și CL Bascov cu N. Bălcescu, nu se respectă presemnalizarile de pe carosabil, fără a exista indicatoare legal instalate,nu e obligatoriu.

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   Simplu. Pe semafor cât și pe asfalt sunt săgeți care indică direcția de urmat. Când este roșul, pe direcția înainte nu poți. E roșul. Doar prima la dreapta de pe prima bandă poți. Îți face cu ochiul semaforul. Verde intermitent. Dacă în acel moment iese vreo mașină de pe acea stradă și … poc. Nu ai pus-o. Fereasca sfântul să fie cu morți.
   La un moment dat, am văzut mașina școlii de șoferi care a trecut pe roșul. De pe prima bandă, înainte, ignorând culoarea roșie a semaforului. Acelui înstructor ar fi trebuit să i se retragă licența, pe baza acestei filmări.
   Sănătate dragilor și sărbători fericite.

   Reply
   1. 5.1.1

    Anonim

    Anonim, tu știi că prima la dreapta este sens unic ? De unde să iasă mașină, din capul tău? Verde intermitent este pentru toate direcțiile la dreapta , fapt care îl poți vedea prin săgețile de pe carosabil. În rest, dacă și tu vezi, ca domnul purtător de cuvânt, mai multe intersecții acolo, și nu doar una, este cazul sa va predați amândoi permisele.

    Reply
 6. 6

  Anonim

  E foarte bine pus semaforul. E bine explicat modul cum trebuie circulat, dar ultima mașină care trece este una de școală și se pare că trece tot pe roșu. Dacă nici instructorul nu știe ce să mai zic…… .

  Reply
 7. 7

  Anonim

  Tot „respectul” pentru cine a gandit „marea semaforizare” din Pitesti…..gandita cu orice, dar nu cu capul….semafor dupa semafor, iar caz aberant pe depozitelor: ai banda si semn care te obliga dreapta, in intersectie semafor cu sageata doar la dreapta care are atasat si intermitent. Cand este rosu, functioneaza si intermitentul. Cum procedam?
  Alt caz aberant: iesirea de pe Dumbravei: banda si semn la dreapta si la fel semafor+intermitent cum procedam?
  Domnilor politisti de la rutiera, ne dati o explicatie?

  Reply
 8. 8

  Anonim

  Păi dacă au făcut școala on-line, ce explicație să dea?

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!