Related Articles

12 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  corect la fel in mioveni

  Reply
 2. 2

  Claudia Edutanu

  Aceeași problemă și la Iași unde fie stai la coadă ca pe vremea lui Ceaușescu, fie sunt blocate. Cum la țară nu sunt automate de reciclare merg 24 km până în oraș cu ce adun în 2 săptămâni ( cam atât merg la supermarket). Am lăsat sacul cu sticle lângă automat deoarece a început bebe să plângă. Sunt 100% de acord cu reciclarea dar nu așa. Îmi dai pubelă și eu adun selectiv, astfel reciclez 80% din ce se poate recicla, nu ca în prezent, doar 30%- 40%

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Clar cineva isi bate joc, primim 50 bani pe unele peturi dar plasticul sau sticla are si ea un pret, transportul si asteptarea noastra la coada alt prey unde se regasesc acestea. De exemplu: un iaurt costa 3,5 lei din acest pret 1,5 lei este costul ambalajului +0,50 bani taxa abuziva+ 1 leu transportatul lui= 3 lei pretul real platit pe ambalaj

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Și la Brăila este la fel,am umblat cu o sacoșă de sticle înportbagaj doua săptămâni pana am putut scăpa de ele.Torusi când am ajuns la aparat ,minune,nu primea sticle de sticla asa ca am lăsat trei sticle jos.

  Reply
 5. 5

  Anonim

  0,50 de bani /ambalaj egal cu nimic pentru cei care „muncesc” pe mii sau zeci de mii de euro…si acestia sunt cam 1milion de „personalitati”Cozi?? nu cred ca putem trai fara cozi si fara batjocura .

  Reply
 6. 6

  Doru

  Așa este….poate se vor schimba lucrurile….să se mai civilizeze nițel cei care aduna recipientele..

  Reply
 7. 7

  Iulian

  Este o dovada de civilizatie faptul ca oamenii aduc peturile la reciclare?
  Nicidecum , asta e inca o dovada ca omul poate fi dresat doar daca e ars la buzunare.

  Reply
 8. 8

  ovidiu

  Daca nu stiti atunci vedeti si dati de stire si catre altii cum ca ambalajele pe care se percepe garantie sunt primite si la magazine. Asa este la Sibiu unde eu le returnez la un magazin alimentar din cartier. Primesc banii pe ele. Sunt obligati sa le primeasca.

  Reply
 9. 9

  Anonim

  Nu am vazut mizeriile astea prin Europa. Sunt afacerea cuiva, evident. Si in niciun caz nu pierde nimeni ore pentru 10 eurocenti.

  Reply
 10. 10

  Jean

  O mizerie acest sistem de „reciclare”. Daca se dorea reciclarea se acceptau toate recipientele de plastic si de sticla. Alea de peste 3 l de ce nu-s acceptate? Alea nu polueaza? Sau pungile de plastic sau recipientele de detergenti. O vrajeala mondiala ca sa ma faca rost de cate 50 de bani de la fraieri. Nu mai zic de bataia de joc la care esti supus, cand te plimbi cu sacu de sticle si ba nu merge aparatu, ba una ba alta.
  Prin urmare eu tot ce consum zboara direct in tomberon dupa ce in prealabil le turtesc bine ca sa ocupe cat mai putin loc.

  Reply
 11. 11

  Anonim

  Își bat joc de noi și noi mai prosti acceptam ar trebui sa nu ne mai lăsăm călcați în picioare de asa ziși conducători ai acestei tari. Toți sunt niște jeguri ordinare

  Reply
 12. 12

  Alexa

  În Ploiești deja sunt blocate de vreo săptămână aparatele de la doua mari centre comerciale….tot de „oamenii strazii”

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!