10 aprilie, 2021

Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Adrian Ionescu

  Ar trebui sa le oferiti angajatilor dumnevoastra cateva lectii de gramatica. Intre subiect si predicat nu se pune niciodata virgula (a se vedea titlul articolului…). Iar articolele de presa ar trebui scrise cu ceva mai multa atentie, nu cu litere „mancate” si expresii banale.

  Am observat şi corectat ceea ce trebuia înainte să vă citim comentariul. Evident, aveţi dreptate. Explicaţia acestor erori nu este, însă, lipsa de educaţie, vă asigur (dra Ioana Radu e profesor de limba română), ci neatenţii minore legate de faptul că încercăm să fim cât mai prompţi în a livra informaţiile. Fireşte, încercăm că reducem numărul acestor greşeli şi mulţumim celor ca dv, care ni le semnalează atunci când ne mai scapă câte o virgulă nelalocul ei.

  Reply
 2. 2

  gicu

  La fel in Piata Mare : dube de tigari de contrabanda. Politia sta cu spatele iar baietii vand cu pachetul!

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   iar politia se ia de cite o batrina care vinde citeva oua!

   Reply
 3. 3

  Anonim

  Politia locala sa patruleze printre blocuri, in cartierul Trivale sunt o grămada de dubite parcate in fata blocurilor, problema este destul de veche, din păcate nu interesează pe nimeni, la fel si verificarea Administratorilor de bloc, care calculează facturile la întreținere după capul lor.

  Reply
 4. 4

  Juju

  Lipsa locurilor de parcare produce incalcarea voluntara a legii rutiere.Tot cartierul Trivale ca exemp!u. De la complexul 1 pana la 3,parcarile de pe bd. Libertatii sunt permanent ocupate,iar pentru a incerca sa apelezi la serviciile imi magazin,farmacie,piata etc. iti este aproape imposibil,trebuind sa stai la panda.Tot la panda stau si politistii comunitari,care nu inteleg ca nu ai unde opri,cu toate ca sunt doua benzi pe sens.Administratia nu gandeste pentru cetatean,ci din ii luam banii,indiferent din ce mijloace. Nu vad ca nu se mai poate extinde orasul pe orizontala. blocand strazi cu amenajari aiurea de parcari,distrugand spatii verzi,introducand semne de circulatie aiurea.Mergeti prin cartieresi va veti convinge.Orasul se sufoca incet,dar sigur.
  Probabil ca sunt mai sunt si alte neajunsuri,dar nu le vedem decat atunci cand ne lovim de ele.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.