Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Bătzu-n gard

  Foarte bine. Felicitări.
  Mai sunt câteva profesionale de renovat. Sa știți ca promovați prostia. Pe ăștia ii rasfatati? Ca Ligia Deca cu burse la prosti? Si Miu, ce fain e ultracentral iar Odobescu a rămas un coteț de cartier, adica sa mai aștepte nu?
  Sau poate mutați Miu în Războieni si Colegiul mentionat ultracentral. Ha. E cladire faina, veche, cu personalitate, chiar se potriveste pentru copiii de 10 ai Pitestiului nu? Ca celelalte 3: Brătianu, Zinca si Economic care-si au locul binemeritat în peisajul local. Numai Odo nu. …..

  Valoarea domnilor uneori o umiliți. Observ asta de ani.
  Zinca e un șantier de 2 ani și tot nu are teren de sport amenajat, în partea din spate fiind plin cu buruieni și in curte același chioșc penibil. Ați fost acolo in analiză ?
  Nu știu doar sa critic, domnule primar, dar sunteti dvs. și grupul „determinant” local al dracu de inversati în gândire, uneori:
  – Frumos la periferie, centrul o chichineata plina cu magazine second , cabinete stomatologice (bleah) și alte frumuseti de tinichea,
  – Colegiile de top obosite, dar proaspete și în vizorul vostru alea unde se întra cu 3,
  – Aniversările le-ati mutat la periferie ca bâlciul de la comune. Lipsește doar caruselul cu lanț.
  – Doua pasaje subterane centrale pietonale avem și noi, și alea goale, sau la Trivale mall aceeasi imagine dezolanta dar in mall-urile periferice găsești orice si la orice pret și chiar se cumpără. Nu e ciudat?

  În fine…..
  Trebuia sa primiți moca o pasarela ca să se curețe platoul ăla unde acum e superbul mall. Trebuia sa vina Politehnica din București ca să se ridice nivelul Univ. Pitești aflată în cădere libera de calitate și imagine din cauza studenților slabi, că de abia daca mai alegi 4 – 5 buni dintr-o grupa…….stupid.
  Orașul Pitesti are probleme in exprimarea constructiva și îmbătrânește.

  ….dar e o idee f buna
  drumul expres Pitești Mioveni, ca și metroul de suprafață paralel. Când vor fi gata, în maxim 5 ani Mioveni devine cartier al Pitestiului. Tata îmi zicea că de dinainte de 1989 se discuta acest aspect la nivel înalt, adica or. Mioveni sa devina cartier al Pitestiului.
  Și sunt multe exemple pozitive in activitatea dvs. , atenție doar la tendința de gândire și acțiune inversata, ca uneori o cam nimeriți.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Fantastic, primarul asta parca e un sportiv de performanta! Toate investițiile sunt în sport! Sa facă încă un pod peste Argeș ca stam cu orele sa intram în oraș, nu poate !??!!!

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Pune mana șa faci străzile…..

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!