Related Articles

9 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  spiritul civic pitestean este un ghertoi cu fuduliile umflate de pacanele si o stare de expectativa demna de dezertorii de la careul pionierilor. Pana nu se vor gasi cateva echipe de barbati care sa imparta pumni oricarui jegos tigan indiferent de sex, varsta sau stare sociala aflat pe liniile de transport in comun, nimic nu va fi ok. Nu va puneti baza in rahatii aia cu ochi jepati ce invoca paza si protectia cetateanului. Bataie crunta oricarui punjabist care se urca in autobuz, fara judecata, apoi dat jos si calcat pe cap , internat la urgenta sau abandonat pe camp. Glontul in ceafa probabil se va intampla peste cativa ani cand tot romanul va avea dreptul la portul de arma.

  Reply
  1. 1.1

   Mihnea

   Ai jandarmerie,politie locala,nationala etc.Astia ce pazesc?

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Ii pazesc pe romani sa nu se apere de tigani, ca e discriminare.

    Reply
 2. 2

  Ioan

  Directorul Publitrans…demisia…ești principalul responsabil și…nu uita sa-l iei cu tine și pe…primarul ionica…cel tare la vorbe și incompatibilității dar…mic la fapte…succesuri!

  Reply
 3. 3

  Dorian

  Si eu am fost victima furtului din auto sau buzunar.
  Insa, doresc sa atrag atentia faptului ca incurajati discriminarea rasiala prin tolerarea unor mesaje discriminatorii.
  Aceste fapte se pot pedepsi drastic!
  Mai mult, este „aplaudat” faptul ca niste copii, fie ei si hoti, au fost luati la palme de catre autoritati. In care lege scrie ca trebuie sa se aplice corectii fizice, mai ales unor minori?! Eu nu agreez astfel de comportament salbatic din partea autoritatilor… Personal, am fost victima unui furt din auto (acum aprox 15 ani), si prinzand hotul minor in masina, am chemat politia. A sosit o duba, l-au luat pe acel minor si l-au batut ca niste oameni salbatici de mi s-a facut mila regretand ca am chemat politia.
  Ok, astept injuraturi!

  Reply
  1. 3.1

   mihnea

   Ai dreptate.Pe astia mai bine ii pui la munca decat sa- i bati.

   Reply
   1. 3.1.1

    Dorian

    In primul rand trebuie aplicate masurile de preventie (controale si perchezitii in trafic). Apoi, exista masura corectiei dispusa de legislatia romana in concordanta cu cea a UE. In nici un caz nu se aplica corectii fizice (vatamari corporale) care pot duce la LCM. Cred ca prin tarile vestice, daca se aude ca un politist bate un copil de 14 ani, isi cativa ani de detentie sau cel putin este destituit. Asta cu batutul, tine de primitivism-sclavagism. Preventia e cea mai eficienta, dar presupune eforturi fizice din partea politiei… si e greu…

    Reply
 4. 4

  Cristiana

  Demisia directorului Publitrans. Pe autobuzul 2 sunt mereu tigani si directorul desi stie…NU FACE NIMIC. Să fie pe mână cu ei???

  Reply
 5. 5

  Ioan

  Cetatene Dorian…cum le ști tu pe toate…ai fost și victima…acum 15 ani…frumos…ce sa vezi…același film…cu alte personaje…dar cu același tip de agresor…și același tip de victima…nu detaliez. ..Doamne ferește…discriminez….pe cine…pe o categorie de cetățeni care fac același lucru …de 15 ani…fără sa evolueze…intre timp au comportament antisocial…abuzează…fura…asasineaza…cu auto…ne-au botezat pe toți ceilalți cetățeni ai României….în Europa…ești milos…vai…autoritățile sunt agresive…amice…în momentul în care ai furat de la mine…și te-am prins…am dreptul sa te pedepsesc…prin orice metoda…oricât de aspru…prin unele tari arabe…li se taie mâinile…vai…cum se poate…NOI suntem civilizați…ok..NU o fac EU dar…mă aștept sa o facă autoritățile în locul nostru…DAR sa o facă în așa fel încât agresorul sa știe ca…dacă repeta fapta…va suferi la maxim…ce ne sugerezi…SA ÎNTOARCEM și CELĂLALT OBRAZ…c-așa este creștin…ok…infiinteaza-ți TARA ta și… procedează cum dorești…în Romania calea este…Lege și Ordine…restul este…vânare si vorbe in vânt!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023