Înscriere creșă lat

Related Articles

11 Comentarii

 1. 1

  Natasa

  In general oamenii cu sorginte rurala au obiceiul de a-si tine caini sau pisici in apartamente.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  cainii si pisicile sunt facuti pentru curte nu pentru apartamente

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Nu ştiu cum şi de unde să încep să citesc/traduc acest eseu filosofic , de la cap sau de la coadă ?! Pe de o parte , imaginea lui Pusy(„virtuală”!) este fascinantă(cititorul parcă o şi simte pe Pusy când se ghemuieşte rugătoare,dorind caldura unui apăpost la sân) , aşa cum o Pusy reală s-ar impune prin ochii ei oblici ,de „pisi mică” , rănită , rătăcită în calea dulăilor(brute) şi care nu au milă… decât de „osul” lor !
  Pe de altă parte , nici „epilogul”(eseului) , cu alte cuvinte ,”coada pisicii”, strânsă până la identificare cu propriul corp,delimitat de linii curbe, bine întreținute şi lustruite cu limba ei (naturală) ! Se ştie că pisicile se cam feresc de apă , deşi uneori sunt fascinate de peştii de… acvariu nr. 1 ,nu !?…
  E mult mai practică/(domestică) chestia cu „singurătatea în colivie şi …pe cer” ” a… ciocârliilor! Tocmai de aceea , problema ridicată de articolul”Pisica virtuală” este filosofică …, admite (nu exclude) nici Teza , nici Antiteza. (Cf. Im. Kant-Prolegomene…)

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Cavalerul Amfortas, templierul Sfântului Graal, este doar modelul ideal (ideatic) al lui Parsifal (insuşi Rchard Wagner , genialul a schimonosit numele istoric legendar „Parcival”(latino-iberic) ,confundând etimonul, care nu e arab (parsi fal =nebun adevărat). Amfortas (Wagner) este Hamlet (Shakespeare). Dar, domnule Savu, n-ați fost/scris „fair” față de „animalele de companie” şi nici față de „stăpânii” lor (mai aleşi !). Riscați să vă eticheteze/ştampileze , ca pe tot ce nu ştiu/nu înțeleg ei ,atât de săraci cu… „virtuale”, ca …”motanul virtual” de la…ziar !

  Reply
  1. 4.1

   Filosoful

   Ar fi fost problemă filosofică daca autorul baga coada pisicii in apa si ar fi impartit-o in partea care se vede si in partea care nu se vede. Deci partea care nu se vede ar fi reprezentat problema filosofica. Or, in acest mini-esu avem de-a face cu o descriere a întregii pisici.

   Reply
   1. 4.1.1

    Anonim

    „Si tacuisses , philosphus manssies”! …AŞA,… rămâne doar „să vorbească/scrie şi nea Ion , că şi el e om” ! (Oare ?!)

    Reply
 5. 5

  Anonim

  Na, că ăştia😗😎 ( comentatorii de mai sus😴 ) v-au arătat „pisica virtuală” 🐱, iar pe Pusy 🐺”cea reală” au rupt-o’n💔 două !…Acu’mă cui mai spui tu😢 , „O noapte 🌃liniştită ?! …Da’ , chiar aşa 🎑,…că suntem în postul…🎅 Crăciunului ! Ia 😼mâna !…💖Noapte bună🌛🌜 !

  Reply
 6. 6

  Moș Craciun

  Aceste comentarii sunt in așteptarea sărbătorilor de iarna. Parca le-a scris Moș Craciun.

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   Poate „antemergătorul” , Moş Nicolae ?!…

   Reply
 7. 7

  anonim

  mai bine capra virtuala. hi hi hi

  Reply
 8. 8

  anonim

  votez pentru capra virtuală!!!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!