Related Articles

8 Comentarii

 1. 1

  Vasile

  Calinic merge numai pe cărări batatorite

  Reply
 2. 2

  ION

  Aşa se întâmplă cu gealaţii ăştia care ajung mari şi tari. Nu mai umblă ca omul de rând pe jos şi drept urmare nu poţi să – judeci.
  Probabil, că până în prezent lui musiu şef peste popi nu i- a spus nimeni că s-a inventat spărtura de sticlă, că atunci avea ocazia să nu- i mai calce nimeni pe la mânăstirea din subordine.

  Reply
 3. 3

  Dora

  Nu are treaba călugării de la Mânăstirea lui Manole cu pietosul de pe alee. Ei au fost preocupați sa-i găzduiască pe cei de condiția cortului de sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului. Numai de aici mai ieșea un ban.

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Am plecat de acolo cu dureri de cap.

   Reply
 4. 4

  Vali

  Preafericitul scrie carti

  Reply
 5. 5

  Viorel

  Pietrisul e pus sa nu vina femeile cu tocuri…

  Reply
  1. 5.1

   Petrică

   Cred că au avut o gândire bună când au pus acel pietriş .
   Pietrişul de granulaţie mare, este folosit în mod special la calea ferată, acesta având rolul de a disipa energia din vibraţii prdusă de mişcarea trenului (locomotivă şi vagoane), pentru a nu se distruge calea ferată.
   Mai mult ca sigur, în calculul efectuat pentru realizarea aleilor s- a ţinut cont că în viitorul apropiat va trece trenul pe lângă mânăstire (şi de ce nu şi prin) că s- au înmulţit păcătoşii (fie ei din guvern, de pe la conducerea instituţiilor şi de ce nu şi popii care nu au nimic în comun cu credinţa) şi musai trebuie aduşi cu trenul, că transportul aerian, naval, terestru şi pietonal nu mai face faţă.

   Reply
 6. 6

  Credincios

  Cand am citit articolul, nici nu m-am gandit la o asemenea posibilitate. Felicitari, domnule Viorel, se pare că aveti dreptate.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!