13 aprilie, 2021

Related Articles

6 Comentarii

 1. 1

  Ionel

  Aceasta Piata de fructe şi legume din zona Bowling este mai mult decat necesara pentru locuitorii din zona si ea se face tocmai pentru ca cei care locuiesc in zona au solicitat acest lucru si s-au saturat de circul care este facut seara de seara cu motocicletele si masinile (liniute drifturi zgomot cauciucuri incinse si alte nenorociri)
  Cu toata oponenta unora aceasta piata o sa isi dovedeasca utilitatea pentru urbea noastra cu conditia sa nu se vinda aici decat produse agro alimentare nu ace briuce si caruice la gramada cu mancarea. Personal nu inteleg temerea ziarului dvs si al altor catorva persoane care sustin ca acolo o sa fie un focar de infectie. Nu cred ca acolo o sa fie focar de infectie cata vreme acolo exista apa canal curent si toate utilitatile necesare functionarii unui asfel de obiectiv acolo. reinfiintarea acestui amplasament cu destinatia piata agro alimentara este solicitatata de toti locuitorii din zona costache negri ceairi popa sapca strand care s-au saturat sa fie obligati sa suporte in acea parcare circul actual. ar trebui sa stiti ca acolo acum sunt depozitate tiribombele unui privat care ocupa aiurea aproape toata parcarea. nu e mai bine sa fie o piata acolo si sa fie ceva util pentru Pitesti? Noi credem ca da e mai bine si ii multumim donului Ionica ca renaste aceasta piata chiar daca sunt atatia oponenti. Oare la bariera unde e acum angro nu e focar de infectie? eu zic ca e mai focar de infectie si mai bataie de joc decat o sa fie la Bowling si o sa vedeti ca aici la Bowling o sa fie ceva frumos si util si criticile ziarului dvs sunt nefondate.
  Felicitari primariei ca nu a cedat presiunilor de a nu se mai face aceasta piata felicitari cl local Pitesti si dl Ionica. Ma bucur ca interesul si dorinta oamenilor a primat in detrimentul interesului altora care au facut tot ca aceasta piata sa nu se refaca.

  Reply
  1. 1.1

   ana

   Acesta piata va fi de fapt un engros ca cel care exista in zona respectiva si de la care va puteti aproviziona cand si cum doriti. Acolom, in zona Bowling, daca va mai amintiti a mai fost o tiganie pina de evazionisti si cu banii tuturor pitestenilor si ai europenilor au facut parcarea si zona macar e degajata, nu mai plina de tot felul de mizerii. E o porcarie sa faci acum iar tiganeala aia si semn ca nu au idei deloc

   Reply
  2. 1.2

   Ioan

   Ionel….probabil esti var cu….Ionica…..cine seamănă se aduna….faci propaganda unei initiative complet greșite….probabil ca nu ai călătorit mai departe de Ștrand….pentru a vedea ce înseamnă CIVILIZAȚIE și respect pentru cetățean și comunitate…în alte orașe sau tari….în zona se va reveni….la condiția de cocina de porci….dacă asta va place…trăiți așa cum va place…în mizerie și dispreț fata de viață civilizata….Rusine primarului și celor care susțin aceasta inițiativă. Nu uitați….ionica…a fost votat de 8% din cei 151000 de cetățeni din Pitesti….este lipsit de reprezentativitate. Felicitări Ziarului Argesul pentru atitudinea fata de o asemenea prostie…Romania se afunda zi de zi în….bezna cu asemenea proiecte…și cu asemenea administratori.

   Reply
   1. 1.2.1

    Ionel

    Ioan….Ce fac eu si unde calc eu nu va priveste pe dvs si este strict problema mea. Cat despre faptul ca o sa revenim la cocina de porci va aduc la cunostinta ca acum in momentul cand vorbim este cocina de porci si focar de infectie pentru ca acolo dorm seara de seara boscheetarii care merg si urineaza in acea baraca care sta sa se darmane si in acele amplasaamente abandonate din parcarea nocu construita. Cred ca vorbiti in totala necunostinta de cauza si nu cunoasteti ce este real acolo in teren azi. Acum este un loc abandonat murdar cu haine aruncate miros de urina si fecale.
    E nu sunt var cu nimeni si asta e inca o dovada ca habar nu aveti despre ce vorbiti. Eu vreau ca acolo sa fie ceva util orasului sa nu mai vina aurolacii sa se urineze sa faca fecale sa doarma sa faca mizerie asa cum fac azi si mai vreau sa scapam de derbedeii cu motociclete si cu masini care au transformat acea parcare in terenul lor de panarama si circ ieftin. Chiar daca unora nu le place aici o sa se faca o piata frumoasa si utila care peste ani o sa isi dovedeasca rentabilitatea.

    Reply
    1. 1.2.1.1

     Ionel

     Vreau sa mai fac o scurta precizare faptul ca Ionica a fost votat de 8% din cei prezenti la vot face parte din democrattie si nu e vina primarului in functie.
     Este vina acelor oameni ignoranti care doar dau din gura si nu isi fac o datorie cetateneasca. Cel mai dureros este ca tot cei care nu merg la vot si nu se implica tot aia ridica pretentii si dau din gura pe net si pozeaza in cetateni responsabili.
     Sunt de parere ca daca nu mergi la vot nu ai dreptul 4 ani sa dai din gura si sa ceri cate in luna si in stele cata vreme nu iti sacrifici 2 minute sa votezi sa decizi cine sa te conduca.

     Reply
     1. 1.2.1.1.1

      Ioan

      Eronat….un cetățean are dreptul sa își exprime opinia atâta timp cât plătește taxele și impozitele locale…nu are nicio legătură cu prezenta sau absenta la vot.
      Dacă la bowling acum avem mizerie și alte încălcări ale legii…avem o politie locala care…trebuie sa aplice legea…de ce nu o fac…primarul știe de ce….intreaba-l….poate iți răspunde.

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.