26 octombrie, 2021

Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Puiu

  Autoritatile sunt in alerta maxima și asta e bine,că dacă apucă sa o ia pe Valea Oltului și nu ocolește Sibiul ,poate sa se ducă până la Cluj.Spre Ungaria nu o ia că nu are voie,dar trece munții in Bucovina.Pateu din Danemarca am mâncat și e mult mai bun ca al nostru.Ne obișnuim și cu carnea.Mi-a plăcut ceafa aia din Spania pe care o tăia nenea ăla de pe Jiu.Era super decorata cu o frișcă verzuie ,de nu se mai vedea cuțitul.De Crăciun curcan,frate.Sa vezi ce ne lauda americanii.Ce, când am avut gripa aviară nu am luat de la ei găinile alea ” canibale”!

  Reply
  1. 1.1

   Edi

   Majoritatea fermelor de porci din Romania au fost facute cu bani de la Bruxel (peste 1 milliard EURO). Sa invoci acum teoria conspiratiei ca nu-stiu-cine vrea ca noi sa fim importatori mi se pare lipsit de orice logica. E doar praf in ochi ca sa nu se vada incompetenta autoritatilor de la noi.

   Reply
 2. 2

  Puiu

  Ce logică a avut distrugerea complexului european COMTIM?

  Reply
  1. 2.1

   Goargăș

   Logica deraiată a lui Băsescu, negociator șef cu B.M. și F.M.I. in perioada 1999-2000, pentru programele PSAL 1 și PSAL 2 de restructurare si privatizare a marilor societăți de stat, dintre care amintim Comtim, Bancorex, Petrom. Vă mai amintiți imaginile TV cu porcii de la Comtim care, de foame, rodeau barele de fier ale adăposturilor?

   Reply
 3. 3

  Puiu

  Mă uit la ceea ce scrie dl Gosrgaș și mă minunez așa: ce memorie”are” unii!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.