04 aprilie, 2020
ad
ad

Related Articles

15 Comentarii

 1. 1

  Dora

  Ar fi bine ca pensionarii sa-si verifice dosarele de pensie pentru ca la unele case se fura ca in codru. Pensionarii au fost furati si de contabilii de la intreprinderi si de lucratorii de la unele case de pensii. Uitati-va pe internet!

  Reply
 2. 2

  papam

  O iubesc pe Dora

  Reply
  1. 2.1

   adrian

   dute cu ia acasă,

   Reply
 3. 3

  pensionarul

  Cum iau furat au luat iei bani acasă din bugete cum au făcut asta. Au luat mâncare si băutură pe bani noştri. Pensia se duce la iei? Au fost in tari străine cu bani de pensie. Cum este posibil Dora? Explică-mi si mie ca nu înțeleg, cum este posibil.

  Reply
 4. 4

  Puiu

  Dragul meu prieten papam, adrian ,pensionar,etc. Ma gandeam ca nu apari astazi si chiar eram dezamagit. Dumnezeu ni te-a dat sa avem grija de tine! Cred ca esti foarte incantat si impresionat de acest editorial al domnului Savu. NIci nu se poate altfel. Sa nu ramai iar mirat de ce acest editorial ca o sa fie citit de mii de oameni. Sa nu te mai necajesti ca alti editorialisti au accesari mult mai putine. Comentariul tau semnat ” puiu” la editorialul ” Preotul politician ” mi-a intarit convingerea ca nu esti ceea ce vrei sa pari si ca mai mult faci pe prostul decat esti! Iarta-ma ca te intreb,tu ai parinti? Ai grija de ei asa cum are domnul Savu? E posibil sa aiba ei grija de tine, dar nu ma grabesc sa cred asta. Cred ca te simti minunat ca iesi in evidenta cu atatea comentarii. Ramane sa-mi spui tu daca gresesc sau nu! Salariu tau de contabil iti permite sa strangi „bani albi pentru zile negre”?Domnul Savu are dreptate in ceea ce priveste conceptia politicienilor in privinta batranilor si cred ca nelegiuirile acestora ucid speranta batranilor nostri si indraznesc sa spun, a romanilor in general. Mi-e teama ca ” Balena albastra ” gaseste teren prielnic in Romania si vad ca” Argesul” trage deja semnalul de alarma. Dar nepasarea romanilor iti da impresia ca se apropie din ce in ce mai mult de nesimtire si le-a atrofiat simtul civic. Numai asa imi explic lipsa de reactie in cele mai multe cazuri. Domnul Savu spune: ” m-am săturat de această elită de pradă, care s-a lepădat de tot ce e sfânt şi zdrobeşte orice stavilă morală cu o uimitoare lipsă de scrupule”. Inteleg, ca si eu sunt de aceeasi parere, dar nu actionam in niciun fel , sumtem comozi si neimplicati, dar de vaitat suntem primii. Ce zici „zoro”?

  Reply
 5. 5

  Puiu

  Erata :suntem nu sumtem si fara „ca ” la „editorial ca o sa fie”. Asta pentru vanatorii de greseli care fac pe desteptii !

  Reply
 6. 6

  Mihaela

  Domnule, mi-ati dat mult de gandit in ceea ce priveste pe parintii mei. Va multumesc

  Reply
 7. 7

  Profesor

  in curand o sa avem nevoie de un ghid de a merge prin tara, pentru ca ne-am vandut pamantul strainilor

  Reply
 8. 8

  Elena Delia

  In curand vom avea nevoie de pasaport pentru a colinda prin Romania.

  Reply
  1. 8.1

   ITIC

   „Paşaportul” pentru Românii din România este împământenit de mult, acest lucru nu este o noutate. Fiind atât de uzual, nimeni nu a băgat de seamă, că fără el românii nu se pot descurca în ţara lor.
   „Paşaportul” care deschide graniţele şi uşile se numeşte şpaga cea de toate zilele, sub denumirea oficială purtând numele de mită.
   „Paşaportul de Argeş” este foarte necesar la angajare, făr de el nu te angajează nimeni în judeţul Argeş. Aşa cum bine au sesizat nenumăraţi cititori în articolele anterioare, nici măcar pentru un post de contabil sau femeie de servici în sistemul de educaţie argeşean nu poţi ocupa postul fără paşaport corespunzător.
   Şi cum totul pleacă de la educaţie este normal ca „paşaportul” să fie necesar la angajare şi la diverse alte instituţii arge;ene, precum Poliţie, Tribunale, Parchete, etc., că ăştia n- or fi mai proşti decât cei de la educaţie.
   „Paşaportul de Argeş” are o greutate variabilă în funcţie de ce uşă vrei să deschizi, ajungând de multe ori ca deţinătorul de paşaport să aibă probleme cu coloana.
   Cei puţini care nu deţin şi nu utilizează „Paşaport de Argeş” sunt consideraţi nebuni, că doar nebuni sunt consideraţi cei ce fac altceva decât majoritatea.

   Reply
 9. 9

  Puiu

  Domnule ITIC, m-aţi pus în încurcătură! Cu permisiunea dvs. am putea extinde la Paşaport naţional sau Paşaport de România? Dacă sunteţi de acord o să avem foarte multe graniţe, şi-atunci va întreb: Nu trebuie sa angajăm şi personal, adică vameşi sau vămuitori ? Dilema mea constă în faptul ca nu ştiu dacă vameşii vămuiesc sau nemuiesc, Aici e temerea mea! În ambele situaţii, tot ei câştigă şi noi tot nu scăpăm
  P.S. MI-a plăcut comentariul dvs. şi de aceea am intervenit.

  Reply
 10. 10

  Puiu

  Vă mulţumesc domnule Savu ca mi-aţi spus ca apar articolele şi pe site-ul ” Ziare pe net „! Am verificat şi chiar am vrut să fiu primul care face un comentariu. Şi l-am făcut la cel de Miercuri 13:4, la acest editorial. Acum e posibil să vă citească oricine din ţară şi să vadă că ” Argeşul ” este un ziar bun, serios, cu intenţii bune, independent politic. Sunt sigur că veţi avea succesul pe care-l meritaţi şi chiar vă doresc acest lucru. Eu trebuie să fiu mai atent şi să analizez dacă mai pot comenta sau nu! Poate că este un avantaj că pot comenta şi părerile unor analişti politici şi jurnalişti, la care nu am avut acces până acum. Rămâne de văzut!

  Reply
  1. 10.1

   Savu Gheorghe

   Puteți comenta fără probleme. Uneori, chiar vă invidiez. Aș avea, totuși, o rugăminte. Să fiți sincer și, atunci când se impune, vă rog să-mi atrageți atenția. Știu că o veți face cu eleganță. Am nevoie de un martor al conștiinței mele. Va mulțumesc!

   Reply
   1. 10.1.1

    Puiu

    ei puta vei si tu

    Reply
 11. 11

  Puiu

  Puiu
  28 martie 2017 at 8:28 am
  Măi „Puiu”, măi cocoşel, tu nu poţi să scrii un cuvânt corect, dar o propziţie din cinci cuvinte! Du-te la şcoală, că ai de făcut ” ştate” de plată, iar dacă-ţi place să-ţi zici Puiu, la inceput trebuie s-o faci cu literă mică! Pentru tine nu e greu ,eşti obişnuit , ce pana ta! Apoi văd că abia ai ajuns la rangul de puţă, eclozatule!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.