Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Sorin

  Nesimtirea acestei caricaturi e nemaiintalnita !

  Reply
 2. 2

  ion ionescu

  daca voi nu ma vreti eu va vreau! asa a ajuns pendiuc! cind iessea el primar nu mai erau nereguli la vot! esti penibil domnule pendiuc! ai un pic de demnitate!

  Reply
 3. 3

  Diaconu Gabriel

  Aici sunt argumentele lui.
  Nimeni in Pitesti nu se astepta ca Pendiuc sa piarda alegerile. Pendiuc se identifica cu Pitestiul. Pendiuc a fost primar din 1992. Pana in anul 2000 inclusiv a fost ales pe listele PD. In acea vreme candidatii PSD la primarie aveau niste scoruri ridicole (7% etc.). Prin faptul ca a trecut la PSD, Pendiuc a ajutat foarte mult PSDul, care acum isi bate joc de el si ii fura voturile. Majoritatea pitestenilor au o parere buna despre Pendiuc. E imposibil ca Ionica, de la PSD sa fie pe primul loc. Probabil ordinea e cea anuntata de dna Barata la CurierTV Pitesti in noaptea alegerilor, pe surse, locul 1 -Pendiuc, locul 2 – Sofianu (PNL). Desi e anchetat de DNA pt Publitrans, eu nu sunt de acord ca Pendiuc sa fie furat la voturi de catre Ionica, care nu va scapa nici el. Eu o sa ies in strada pentru Pendiuc, chiar daca nu am votat cu el la precedentele alegeri, pentru ca niciodata nu am votata PSDul. DE CE SA FIE FURAT PENDIUC?!?

  Reply
  1. 3.1

   ion ionescu

   din moment ce vrei iesi in strada sigur ai votat cu el si cu psd ul! asuma ti! ce sa ti spun pina acum nu s a mai furat la vot,cum nu a mai iesit pendiuc acum a fost furat!

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023