Related Articles

11 Comentarii

 1. 1

  TILICĂ

  Este normal ce se întâmplă, atâta timp cât la conducerea unei Primării se află un bucătar mediocru, şef la Şantierul Primăriei şi la Drumuri judeţene un învăţător pilos, etc.
  În general, SISTEMUL MAFIOT şi- a propulsat MAFIOŢII SISTEMULUI în toate funcţiile cheie, aducătoare de profit (sau pe româneşte aducătoare de şpagă), acesta fiind singura competenţă a indiviziilor în cauză.
  Într- o ţară civilizată, pentru asemenea piste de biciclişti, atât bucătarul şef al Piteştiului, cât inclusiv învăţătorul cel curajos într- ale şpăgilor îşi dădeau demisia.

  Reply
 2. 2

  TILICĂ

  Rectific, este vorba de bucătarul şef al Mioveniului

  Reply
 3. 3

  Emil Racovita

  Ieri, citeam un comentariu, al domnului Puiu, din care reieşea cum circulă proprietarii de animăluţe lătrătoare însoţiţi de fel de fel de patrupede, prin orasul Mioveni. Mă gândeam cât de periculoşi sunt câinii aceia de luptă, care trec pe lângă noi, fără lesă şi fără botniţă.Astăzi, am deschis acest editorial, care a reuşit să mă enerveze chiar din introducere, prin modul în care ziaristul ne certa pe noi,” că nu ştim să privim şi să judecăm lucrurile”. Dacă la început nu am fost de acord cu el, pe măsură ce inaintam cu cititul, simţeam că intru în rezonanţă cu autorul. Am realizat că primarul şi administraţia au făcut acest oraş, varză ( fără nicio aluzie la trecutul domnului primar). Cât de obtuz să fii, să nu realizezi că pe un trotuar de doar 2m, circulă: bătrâni, bolnavi, gravide, noi născuţi( în cărucioare), copii de toate vârstele, cu trotinete, biciclete, skateboarduri, role, sau beţivi, drogaţi ,câini, pisici şi mai ştiu eu ce ? Autorul editorialului, consideră această inepţie cu marcajul pentru biciclete, drept “hazard”. Am înţeles din articolele unei jurnaliste de la “Argeşul”, că foarte mulţi din primăria Mioveni s-au” hazardat” şi anul acesta prin Elveţia, Suedia şi alte locuri plăcute ochiului şi inimii. Degeaba. De ei s-a lipit doar shoppingul. Asta demonstrează, prin ceea ce fac. Pe mine, deplasarea lor în străinătate, nu mă interesează. Vreau să ştiu însă, urgent, prin orice mijloace de informare, cum imi asigură mie primăria integritatea şi siguranţa atunci când merg pe stradă? În cazul în care, Doamne fereşte, se întâmplă un incident grav, adică o persoană, oricare ar fi ea, este lovită de o bicicletă sau muşcată de un câine, cine este persoana de la primărie , cu nume şi prenume, direct răspunzătoare? Jurnalistul îl îndeamnă pe primar “să reflecteze”dar timpul se scurge în defavoarea primarului. Se impun măsuri urgente. Menţionez că nu am niciun ghimpe împotriva primarului, pe care îl laud pentru majoritatea realizărilor şi-l critic atunci când e cazul. Dacă nu găsec rapid o rezolvare a acestei probleme, vin eu cu o propunere „tâmpită”; Mai trageţi două dungi pe trotuar! Una cu direcţie şi sens către Penitenciarul Colibaşi, pentru cei care nu gândesc şi ne pun viaţa în pericol şi una cu direcţie şi sens spre Spitalul Sf. Spiridon, pentru noi , locuitorii.

  Reply
 4. 4

  Cetatean

  Are dreptate Emil Racoviță.

  Reply
 5. 5

  PETRICĂ

  Primarul- bucătar prin trasarea benzii de biciclişti pe trotuar, cu efect micşorarea benzii pentru pietoni, nu a urmărit altceva, decât ceea ce au urmărit şi comuniştii în decembrie 89, prin legea care nu permitea cetăţenilor să formeze grupuri mai mari de 2 persoane, pentru a nu cumva a le trece prin cap idei care să răstoarne sitemul.de la aceea vreme.
  Primarul nostru este bucătar, dar se pare că- i merge bine mintea într- ale răului, astfel ce n-a reuşit Ceauşescu, a reuşit bucătarul nostru. Astfel, în Mioveni cetăţeanul nu se poate aduna mai mult de unul că nu îi permite partea fizică a carosabilului.
  Concluzia: primarul- bucătar nu va sta stresat că cetăţenii se vor aduna în grupuri mai mari de 1 pentru a complota împotriva sa.
  Este bine şi aşa, că se putea lăsa mai rău, dacă bucătarului în cauză i- ar fi trecut prin cap să ne otrăvească cu niscaiva mâncare.

  Reply
 6. 6

  ILIE

  Să fim serioşi, ar fi fost culmea ca pista pentru biciclişti să fie trasată pe carosabilul pe unde circulă primarul şi al său aliotman plătit regeşte din bani publici.
  După cum bine se ştie, primarul nostru de Mioveni, nu circulă pe jos şi doar cu maşina, că de bicicletă nu este cazul că se dezechilibrează şi rupe nasul de Pinochio.
  La fel şi domnul „învăţător” de la Primărie, tot cu maşina, că doar atât salariul cât şi buzunarul Primăriei este mare şi darnic.
  Cât priveşte cadrele responsabile cu educaţia (plătiţi de Generalul Tudosoiu cu salarii de mizerie) care folosesc mersul pe jos de nevoie (că face piciorul frumos) pot fi călcate cu bicicletele de oamenii bucătarului că nu este nicio problemă.
  În principiu când nu dă rezultate călcatul cu bicicleta, se practică metoda „călcatului în picioare” a celor care îşi caută dreptatea de către Mafioţii Statului.
  Aşa deci, ca om simplu, fără influenţă politică nâai decât să te laşi călcat fie de bicicletă, fie de ceva picioare.

  Reply
 7. 7

  ION

  Dacă nu ar fi coruptă Curtea de Conturi ar trebui să facă lumină şi în acest caz.
  După cum bine se ştie în Mioveni exită o firmă care a luat bani frumoşi de la bugetul local pentru a trasa câteva dungi pe trotuar.
  Bineînţeles suma plătită de Primărie este umflată, că doar firma pe lângă profit trebuie să aibă inclus în preţ şi parandărătul cu care s- au obişnuit primarii patriei noastre.
  Curtea de Conturi ar trebui să vadă că nu s- a respectat legislaţia română coroborată cu cea europeană în domeniul trotuarelor şi a pistelor de biciclete (inclusiv condiţiile privitoare la lăţimea minimă …).
  Dar cum corupţia domneşte în toate instituţiile din Argeş precum şi faptul că individul Georgescu este considerat tătucul Argeşului, nu trebuie să ne aşteptăm la minuni.
  În concluzie, recomandăm oamenilor cinstiţi care nu au apucat să pună de- o maşină, sau mai pe scurt pietonilor, ca înainte de a pătrunde pe trotuar să facă o vizită la Muzeu pentru a împrumuta o cască şi o tunică din zale de pe vremea templierilor, pentru a face faţă loviturilor rezultate în urma contactului cu bicicliştii.

  Reply
 8. 8

  MARINEL

  Ieşitul pe trotuarele Mioveniului a devenit o loterie, că doar tot suntem o ţară de alba- neagra.
  Dacă ai noroc te întorci nevătămat acasă. Dacă n- ai noroc, nu este o problemă avem spital şi cimitir în oraş.
  Este normal să fie aşa, nu trebuie să trăiască şi medicii?
  Dar cu popii, ce aveţi, vreţi să moară de foame?
  Oare cât o fi luând primarul de la medici şi popi pentru simplu fapt că îi aprovizionează cu marfă?

  Reply
 9. 9

  ALIN

  Asta se întâmplă când la conducerea unui oraş ajunge un individ certat cu educaţia.

  Reply
 10. 10

  Doctorul

  Domnule Savu, ieri am asistat la un incident aparut intre o batrana si un tanar biciclist pe pista de biciclete, la Mioveni. M-am aflat intamplator la Mioveni. Atunci mi-am dat seama ca aveti dreptate cu privire la indiferenta si nesimtirea autoritatilor locale in legatura cu aceasta problema

  Reply
 11. 11

  victor viorel

  Cum e pe trotuarele din Mioveni asa e si politica PSD.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!